x
LISTA PRETURI - 2024-07-21

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Blog

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

2023-12-07
Supravegherea video evolueaza. AI deschide calea pentru o analiza video inteligenta in timp real, care poate face ca imaginile video de rezolutie foarte mare din prezent sa treaca de la un instrument utilizat in principal pentru investigatii reactive, dupa incident, la un instrument proactiv, care permite luarea masurilor preventive.

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

2023-08-10
Oferta Secpral include acum detectorul de interior FLX-S-DT-X5 de la Optex, cu dubla tehnologie (PIR + MW) si lentila flexibila care permite 2 tipuri de detectie - acoperire larga (wide) max 12 m 85 grade (detectie prin PIR si MW) sau acoperire ingusta (narrow) max. 18 m 5 grade (doar detectie prin PIR).

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

2023-08-01
Oferta Secpral include acum WATERSTOP de la Ajax - o valva electrica pentru oprirea apei, controlata de la distanta, care poate fi integrata in sistemele automate de detectie a scurgerilor de apa.

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

2023-06-26
Software-ul de management control acces AxTraxPro™ de la Rosslare e acum integrat cu terminalele de recunoastere faciala MinMoe de la Hikvision. Datorita integrarii perfecte, clientii AxTraxPro™ pot beneficia de intreaga gama de functionalitati ale dispozitivelor Hikvision.

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

2023-06-13
Inginerii de la Hikvision pun la dispozitia instalatorilor de sisteme de securitate o noua procedura de resetare a parolelor prin intermediul platformei Hik-Partner Pro.

Promotii curente si noutati

2023-04-13
Vezi noutatile Secpral, ofertele si campaniile aflate in desfasurare.

Detectia de trecere pe rosu

2023-01-19
Detectia de nerespectare a semnificatiei culorii rosii a semaforului - Red Light Infringement - se adauga solutiilor Metrici de recunoastere si in Interfata de vizualizare. Urmare a unei noi dezvoltari a retelei neuronale artificiale, aceasta recunoaste si da alerte cand un sofer incalca culoarea rosie a semaforului.

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

2023-01-19
Ajax Systems lanseaza LifeQuality, un dispozitiv smart de monitorizare a calitatii aerului cu masurari de o acuratete ridicata, precum in domeniul medical. Dispozitivul ofera utilizatorilor informatii privind nivelul dioxidului de carbon (CO2), nivelul temperaturii si umiditatii, si contribuie la automatizarea altor dispozitive in functie de acesti indicatori.

Nou in oferta Secpral: AJAX FIRBA

2022-10-25
Inovatiile Ajax au ajuns la un nou nivel cu FIBRA - o tehnologie cablata pentru generatia digitala. Fibra combina fiabilitatea sistemelor cablate cu libertatea unei conexiuni wireless. Tot ce a fost posibil cu sistemele wireless Ajax este acum disponibil in cadrul unui sistem cablat.

Internet Explorer 11 End of Life

2022-05-27
15 iunie 2022 este ziua in care Internet Explorer isi opreste activitatea dupa o activitate de mai bine de 25 de ani. Aceasta inseamna ca, pentru majoritatea versiunilor de Windows, accesarea echipamentelor de securitate, si nu numai, nu mai reprezinta o solutie.

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

2022-01-25
Industria de securitate se afla intr-o etapa de redefinire. Iata cateva idei si ganduri incurajatoare cu privire la tendintele cheie ce pot influenta industria securitatii in 2022, dar poate chiar si in urmatorii ani.

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

2021-11-01
Oferta Secpral include acum kit-ul KBULL424SW, de la producatorul italian Beninca, pentru automatizarea portilor culisante de maxim 450 kg.

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

2021-10-11
Hanwha Techwin a lansat recent Wisenet Road AI – o suita noua de solutii pentru gestionarea inteligenta a traficului. Road AI are la baza tehnologia AI de ultima generatie si include functii LPR/ANPR si MMCR (Make, Model, Color Recognition) prin care algoritmii AI de deep learning permit recunoasterea marcilor, modelelor si culorilor vechiculelor.

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

2021-08-24
Solutia integrata de la Tyco pentru sistemele de control access (Kantech), CCTV (Exacq) si efractie (DSC) este usor de administrat si capabila sa furnizeze cu usurinta si rapiditate informatiile corelate de la toate aceste 3 sisteme.

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

2021-08-18
Metrici introduce un nou motor de detectie si o noua setare in Interfata: posibilitatea de a analiza o inregistrare video si a detecta si "extrage" numere de inmatriculare la fel cum Metrici face si in fluxurile video live.

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

2021-05-26
DS-K1T802M este unul din produsele care fac parte din portofoliul Secpral incepand cu semestrul doi al acestui an. Un terminal standalone de control acces, pretabil pentru aplicatii interioare care poate permite accesul in zonele segregate pe baza de card, card sau cod, card si cod.

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

2021-05-14
Folosind un antrenament software al retelei neuronale artificiale, au fost adaugate noi caracteristici in Interfata, astfel incat Metrici sa realizeze toate actiunile fara ajutor uman si fara hardware dedicat si pentru a garanta o automatizare completa a procesului de cantarire.

Genetec Security Center versiunea 5.10 a fost lansata oficial

2021-03-18
Genetec a lansat versiunea 5.10 a platformei unificate Security Center. Noua versiune este un liant intre sistemele de securitate fizica on-site (locale) si cele in cloud, la care se adauga clienti web practici, servicii de conectare in cloud, precum si posibilitatea coordonarii modului Sipelia via cloud.

Metrici lanseaza modulul External Event Receiver

2021-03-17
Metrici a reusit sa adauge noi produse in oferta sa in timp record. External Event Receiver este un nou modul de interfata care se poate integra cu datele de analiza din camere IP.

Depanare status serviciu Hik-Connect offline

2021-02-17
Exista situatii in care, la adaugarea dispozitivului in contul Hik-Connect (via aplicatia mobila cu acelasi nume sau din web), platforma va returna mesajul "device is offline" (dispozitiv offline). Iata cativa pasi esentiali in depanarea acestei situatii.

Vizualizarea topologiei retelei de date utilizand switchuri Hikvision

2021-02-15
Hikvision a lansat o noua generatie de switchuri smart cu management, cu si fara porturi PoE. Acestea completeaza solutiile de supraveghere video (Camere IP-switchuri-NVR-uri) exclusiv Hikvision la nivel vizual dar si de management. Mai exact, noile switchuri Hikvision pot fi inrolate, asemeni unei camere IP, NVR, DVR etc. in software-urile iVMS-4200, HikCentral chiar si in Hik ProConnect.

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

2021-01-14
Luna ianuarie aduce primele noutati Hikvision ale anului in materie de firmware si noi versiuni de software disponibile pentru publicul de specialitate.

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

2020-12-09
Hanwha Techwin ne incanta in aceasta perioada prin lansarea a trei NVR-uri profesionale - XRN-3120B4, XRN-6410B4 si XRN-6410DB4 cu 32 si 64 de canale IP - din familia extrem de versatila, Wisenet X. Aceasta familie reprezinta varful de gama si inglobeaza toate functiile oferite de produsele IP Hanwha intr-un singur dispozitiv.

Lansare - METRICI CUSTOM APPLICATIONS

2020-12-08
Metrici a dezvoltat un nou motor de detectie si o noua interfata. Compania lanseaza solutia Custom Applications, care se bazeaza pe capacitatile de inteligenta artificiala dezvoltate intern pentru a antrena reteaua neuronala artificiala sa recunoasca orice fel de obiect intr-un flux video.

What's new from Hikvision

2020-12-07
Viteza de reactie a celor de la Hikvision la cerintele pietei e extrem de rapida, acestia lucrand non-stop la perfectionarea liniei de produse si la exploatarea maximala a hardware-ului cu care acestea sunt prevazute. Acest articol prezinta principalele noutati furnizate de Hikvision in ultima luna.

AxHub vs. AxPro - o comparatie completa

2020-12-02
Afla care sunt principalele diferente intre cele 2 sisteme antiefractie wireless de la Hikvision - AxHub si AxPro - de la design, functionalitate si portofoliul de elemente de detectie si semnalizare disponibile pentru cele doua centrale de efractie.

Convergenta spre excelenta [partea a 2-a]

2020-11-03
Hikvision ne pune la dispozitie 2 modele de monitoare (DS-KH9310-WTE1 si DS-KH9510-WTE1) din familia de videointerfoane IP generatia a 2-a, care reprezinta interfata de accesare si control a echipamentelor backend si frontend, cum ar fi inregistratoarele, camerele de supraveghere, sistemele de efractie si control acces.

Monitorizare video off-grid marca Hikvision

2020-10-20
Hikvision lanseaza un nou produs menit sa monitorizeze zone izolate, fara acces la retele de comunicatii cablate sau la sistemul energetic national (ferme, linii de inalta tensiue, tevi de petrol/gaze, paduri etc.) sau locatii temporare (pentru constructii, competitii, festivaluri, trafic si alte tipuri de activitati).

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha

2020-10-15
Oferta Secpral cuprinde o a treia solutie de contorizare persoane si limitarea accederii persoanelor in zone inchise, dezvoltata de Hanwha. Solutia Occupancy Monitoring Application vine in ajutorul afacerilor in vederea conformarii la restrictiile de distantare sociala si se preteaza pentru supermaket-uri, spatii comerciale, cladiri de birouri etc.

From door to phone

2020-10-12
O noua functie e acum diponibila in randul posturilor de exterior Hikvision DS-KV6113-WPE1. Noua versiune de firmware permite asocierea directa a postului de exterior cu un cont HikConnect. Aceasta asociere face ca cel putin un post de interior sa nu mai fie necesar in vederea receptionarii apelurilor pe terminalele mobile (Android/iOS).

Comanda rapida - noua functionalitate pe secpral.ro

2020-09-18
Recent am introdus pe platforma B2B secpral.ro functionalitatea COMANDA RAPIDA care ofera clientilor atat posibilitatea de a gasi mai rapid produsele dorite, cat si optiunea de a exporta lista cu aceste produse in format Excel.

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

2020-09-10
In contextul pandemiei si nu numai, inginerii de la Hikvision au dezvoltat o versiune de firmware compatibila cu generatia G1 de camere IP care permite incarcarea de fluxuri video live pe YouTube.

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

2020-09-07
Unele spatii comerciale limiteaza accesul vizitatorilor la o anumita valoare, insa aplicarea efectiva a acestei restrictii adesea lasa de dorit. Hikvision ne pune la dispozitie instrumente hardware si software pentru limitarea accesului in zonele comerciale, guvernamentale etc.

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

2020-08-17
Oferta Secpral se extinde cu WIFI CONTROLLER pentru controlul portilor electrice, usilor garajelor si barierelor via WiFi sau Bluetooth. Pe langa acestea, controllerul poate fi utilizat si pentru sistemele de home automation, pentru deschidere usi si control acces, gestionare permisiuni, armare/dezarmare.

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

2020-08-11
Hikvision propune mai multe solutii de control al fluxului de persoane care acced intr-un supermarket, mall sau alte spatii interioare. Solutiile propuse sunt exclusiv IP, bazate pe produse consacrate din portofoliul Hikvision.

Solutii de management al gradului de ocupare de la Genetec

2020-07-07
Pachetul oferit de Genetec pentru managementul gradului de ocupare a unui spatiu permite actionarea in consecinta. Solutia contorizeaza numarul de persoane din magazin sau alte locuri publice, afiseaza sub un anumit format datele si genereaza alarme sau actiuni automate daca s-a atins o anumita limita.

HIK-Connect a ajuns la versiunea 4.5.0

2020-06-30
Hikvision pune la dispozitia utilizatorilor de echipamente proprietare noua versiune a aplicatiei Hik-Connect, compatibila cu dispozitivele pe care ruleaza sistemele de operare Android si iOS. Iata principalele noutati introduse de versiunea 4.5.0.

DS-K1TA70MI-T - solutia completa de control acces, videointerfonie si screening de temperatura

2020-06-18
Hikvision pune la dispozitie o solutie all-in-one de control acces, videointerfonie si screening de temperatura. DS-K1TA70MI-T e un terminal de recunoastere faciala prevazut cu cea mai recenta tehnologie de termografie pentru masurarea temperaturii persoanelor care patrund in raza de actiune a acestuia.

Noua serie de NVR-uri PoE Plug & Play Wisenet Q

2020-06-15
NVR-urile plug & play de 4, 8 si 16 canale, cu PoE, compatibile ONVIF si cu o interfata intuitiva, au fost concepute pentru a se potrivi oricaror aplicatii mici sau medii de supraveghere video unde e nevoie de o solutie de inregistrare si stocare video care sa fie de incredere si avantajoasa la nivel de costuri.

Pot alarmele false sa devina o problema a trecutului?

2020-06-15
In ciuda progreselor continue in tehnologie, metodele actuale de monitorizare video genereaza des un numar mare de alarme false. Ruland pe camere HD, algoritmii deep learning care nu necesita licenta ofera detectie cu un nivel ridicat de acuratete, reducand totodata alarmele false.

Mai putine alarmele false: Camerele AI cu rezolutie 4K si algoritmi deep learning

2020-06-15
Viata a devenit mai usoara odata cu lansarea a 5 camere AI Wisenet P cu rezolutie 4K. Pe langa capturarea imaginilor de o calitate superba, noile camere de la Hanwha Techwin sunt echipate cu algoritmi deep learning care asigura detectie cu un nivel ridicat de acuratete, reducand totodata alarmele false.

Stergere dispozitiv Hikvision din contul HIK-CONNECT varianta mobila

2020-06-11
Fie ca ati mostenit un sistem de supraveghere video sau doar ati ratacit datele de autentificare in contul Hik-Connect, cei de la Hikvision va pun la dispozitie multiple metode de stergere a unui dispozitiv dintr-un cont existent, printre care si cea care utilizeaza aplicatia mobila HIK-CONNECT.

HDD-urile Seagate Exos de 16 TB, 14 TB si alte capacitati sunt acum disponibile

2020-06-02
Cererea continua pentru cresterea capacitatii de stocare si a performantei ii tine ocupati pe dezvoltatorii Seagate, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Technologiile HAMR si MACH.2 dezvoltate recent ofera "propulsia" necesara hard disk-urilor EXOS enterprise, pregatind terenul pentru ceea ce urmeaza.

Camera Wisenet cu rezolutie 8K

2020-05-18
Hanwha Techwin a lansat in productie prima camera cu o rezolutie a imaginii de 8K. Camera se regaseste in portofoliul lor sub codul TNB-9000 si este o camera dedicata, in general, supravegherii spatiilor mari si deschise, cum ar fi stadioanele, zonele de asteptare din aeroporturi, pietele publice etc.

Genetec Security Center 5.9.1 este aici

2020-05-14
Genetec tocmai a lansat primul release minor pentru Security Center 5.9. Acest release introduce noi niveluri de control privind distribuirea fisierelor video si consolideaza rezistenta sistemului facilitand identificarea si anihilarea breselor de securitate comune. Vezi noutatile aduse de noua versiune.

10 functii neexploatate ale unui sistem de control acces

2020-05-14
Unele sisteme de control acces nu sunt utilizate la capacitatea lor maxima din 2 motive: fie responsabilul de securitate nu e familiarizat cu functiile sistemului prezent in locatie, fie anumite functii nu se preteaza la nevoile acestuia. Iata o lista cu functii neexplorate sau mai putin utilizate ale sistemelor de control acces.

Genetec Security Center pentru aeroporturi

2020-03-26
Genetec raspunde provocarilor tehnice care pot fi generate in incinta unui aeroport prin lansarea unei versiuni de Security Center dedicate acestor huburi de transport. Security Center Airport optimizeaza operatiunile care se efectueaza in aeroporturi indiferent de dimensiunea acestora.

Solutii de masurare a temperaturii corporale utilizand camere termice de la Hikvision

2020-03-20
Inginerii de la Hikvision pun la dispozitie o metoda rapida de a masura temperatura corporala a unuia sau a mai multor indivizi din acelasi cadru cu posibilitatea generarii unei alarme in cazul in care aceasta valoare depaseste un anumit prag, de regula 37°.
«123»

Brandurile cu care lucram