Vrei cont pe platforma online B2B? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
RETELISTICARETELISTICA
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Mai putine alarmele false: Camerele AI cu rezolutie 4K si algoritmi deep learning

Viata a devenit mai usoara pentru operatorii camerelor de control odata cu lansarea a 5 camere AI Wisenet P cu rezolutie 4K. Pe langa capturarea imaginilor de o calitate superba, noile camere cu numeroase functionalitati din gama premium Hanwha Techwin sunt echipate cu algoritmi deep learning care asigura detectie cu un nivel ridicat de acuratete, reducand totodata alarmele false.

Eficienta ridicata

Algoritmii deep learning care nu necesita licenta detecteaza si clasifica simultan variate tipuri de obiecte, inclusiv oameni, vehicule, fete si numere de inmatriculare, si sunt sustinuti de algoritmi Wisenet AI specifici produselor companiei Hanwha Techwin, care pot identifica atributele obiectelor sau persoanelor, cum ar fi categoria de varsta, sexul sau culoarea hainelor. Atributele sunt salvate ca metadate alaturi de imaginile capturate de catre noile camere Wisenet P AI, oferind utilizatorilor posibilitatea de a cauta rapid anumite obiecte sau incidente. Algoritmii pot si sa determine daca o persoana poarta ochelari sau daca are o geanta.

Pentru a spori si mai mult eficienta, precum si pentru a reduce cerintele la nivel de banda si stocare, noile camere AI Wisenet P au o functie BestShot care, precum sugereaza numele, poate sa selecteze cele mai bune imagini cu o persoana sau un obiect dintre imaginile capturate si sa le trimita doar pe acestea impreuna cu metadatele asociate catre un server de stocare.

Operatorii pot folosi un VMS de la Genetec sau Milestone, precum si Wisenet WAVE si Wisenet SSM, pentru a cauta anumite persoane sau obiecte prin filtrarea metadatelor inregistrate.

Reducere alarme false

Algoritmii pot fi configurati in vederea ignorarii zgomotelor video, copacilor, norilor sau animalelor care se misca si alte cauze comune ale alarmelor false care se produc atunci cand e folosita tehnologie standard pentru detectia miscarii. Aceasta abilitate de a minimiza alarmele false care consuma timp si bani ofera personalului responsabil de securitate posibilitatea de a se concentra doar pe incidente si urgente reale.

Functia de people counting ajuta businessurile sa se redeschida

La un moment dat, cand numarul persoanelor infectate cu COVID-19 va scadea, se va pune problema redeschiderii in siguranta a businessurilor. Inevitabil, regulile de distantare sociala vor fi mentinute, iar acest lucru inseamna ca vor fi zone controlate in care doar un anumit numar de oameni pot sa fie prezenti concomitent.

Algoritmii AI incorporati in noile camere Wisenet P AI cu rezolutie 4K pot fi utilizati pentru a contoriza cu precizie numarul persoanelor care intra sau ies dintr-o anumita locatie. Datele pot fi afisate pentru a le oferi managerilor informatii despre numarul persoanelor prezente in locatie.

Business Intelligence

Noile camere AI Wisenet P sunt de interes pentru sectorul comertului cu amanuntul avand Wisenet Retail Insight (v2.0) care permite comerciantilor sa inteleaga mai bine comportamentul si tiparele de cumparare ale clientilor.

Soltuia Wisenet Retail Insight utilizeaza functiile de people counting, heat mapping si queue management pentru a afisa statistici centralizate pe un dashboard alaturi de alte informatii practice cum ar fi cele meteo. Cu ajutorul algoritmilor Wisenet AI, Retail Insight poate si sa afiseze varsta si sexul vizitatorilor magazinului, permitand comerciantilor sa analizeze granular datele demografice ale clientilor.

Alte functionalitati importante ale noilor camere AI Wisenet P includ:

  • Auto-tracking digital: Camerele pot sa transmita doua fluxuri video, oferind operatorilor posibilitatea de a vedea intregul camp vizual al camerei concomitent cu folosirea functiei de auto-tracking digital al unui PTZ pentru a urmari miscarile unei persoane sau ale unui vehicul.
  • Wide Dynamic Range (WDR) de 120dB pentru producerea imaginilor clare in scene care contin o combinatie dificila de zone bine iluminate si slab iluminate, ceea ce rezulta deseori in imagini supraexpuse sau prea putin expuse.
  • Iesire DC: Alimentarea 12VDC cu maxim 50mA e suficienta pentru a suporta dispozitive externe, inclusiv LED-uri, senzori PIR si detectori de geam spart, eliminand nevoia de a instala surse de alimentare separate pentru fiecare dintre acestea.
  • Intrari/iesiri alarma: Dispozitivele conectate precum LED-urile pot fi activate cand o camera detecteaza si clasifica un obiect sau o persoana.
  • 2 slot-uri pentru carduri SD permit ca datele sa fie salvate chiar daca reteaua e deconectata. Dovezile video care altfel ar fi putut fi pierdute pot fi obtinute atunci cand reteaua e reconectata.

Noile camere AI Wisenet P:

  • Wisenet PNB-A9001 – Camera AI box cu rezolutie 4K
  • Wisenet PNO-A9081R – Camera AI bullet cu rezolutie 4K
  • Wisenet PNV-A9081R – Camera AI dome antivandal cu rezolutie 4K si IR incorporat
  • Wisenet PND-A9081RF – Camera AI dome cu rezolutie 4K, IR incorporat si montaj incastrat in tavan
  • Wisenet PND-A9081RV – Camera AI dome cu rezolutie 4K si IR incorportat

Exceptand Wisenet PNB-A9001, toate camerele au lentila varifocala motorizata de 4.5-10mm (2.2x) care faciliteaza auto-tracking-ul si permite operatorilor sa faca zoom pentru a vedea in detaliu orice activitate.

Camerele dome au un design magnetic modular din 4 parti, ceea ce le face foarte usor de instalat. Posibilitatea de a prefigura setarile de reteaua IP fara necesitatea indepartarii modulelor camerelor din ambalajele lor contribuie la reducerea timpului petrecut la locatia instalarii.

Articol original

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

Solutii de management al gradului de ocupare de la Genetec

Solutii de management al gradului de ocupare de la Genetec

HIK-Connect a ajuns la versiunea 4.5.0

HIK-Connect a ajuns la versiunea 4.5.0

DS-K1TA70MI-T - solutia completa de control acces, videointerfonie si screening de temperatura

DS-K1TA70MI-T - solutia completa de control acces, videointerfonie si screening de temperatura