x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Ce e nou in ianuarie 2021 din punct de vedere tehnic (Hikvision)

Luna ianuarie inregistreaza primele noutati in materie de firmware si noi versiuni de software disponibile pentru publicul de specialitate. Asa cum suntem deja obisnuiti, departamentul R&D Hikvision depune efort in solutionarea eventualelor buguri de firmware, optimizarea functionarii produselor si adaugarea functiilor noi.

Versiunea 4.40.400 de firmware pentru NVR-urile DeepinMind

Iata principalele noutati introduse de versiunea 4.40.400:

1. Clasificare video in timp real. Bazata pe un algoritm de deep learning in combinatie cu un procesor puternic, clasificarea video in timp real permite clasificarea obiectelor precum oameni sau vehicule, atribuindu-le etichete specifice ca sex, varsta, prezenta ochelarilor, masca, barba, culoare imbracaminte, bagaj, tip vehicul si culoare vehicul etc. Aceste informatii sunt afisate in timp real pe monitorul conectat fizic la NVR-ul DeepinMind.

In cazul detectiei de vehicule, camerele pot recunoaste diferite atribute ale acestora, printre care culoare, tip, brand, directia de deplasare, tara. Informatiile capturate sunt asociate cu un snapshot al vehiculului in cauza. Evident, operatorii pot aplica filtre de cautare ca brand sau culoare in vederea restrangerii listei de cautare.

Informatiile specifice vehiculelor sunt afisate in timp real pe masura ce acestea sunt recunoscute de sistem.

2. Cautarea inteligenta a datelor. Pentru evenimentele stocate la nivelul NVR-ului, operatorii au posibilitatea aplicarii a patru metode de filtrare: dupa eveniment, poza, nume sau constitutie. Aceste optiuni sunt disponibile doar in cazul cautarii faciale.

3. Cautare evenimente in baza unei poze. Operatorii pot incarca o poza a unei persoane suspecte, iar sistemul poate afisa in timp real gradul de similaritate cu persoanele care se succed in fata camerelor inregistrate in NVR. Se pot defini 2 tipuri de liste, whitelist si blacklist, fiecare cu diferite metode de legatura. Cum pot fi folosite aceste metode de legatura? Sa presupunem ca persoana a carei poza este incarcata in NVR este un presupus infractor. NVR-ul, in acest caz, poate trimite un email agentilor de securitate, un mesaj de tipul push-notification in aplicatiile mobile, poate actiona o iesire de alarma etc.

4. Generarea alarmelor in functie de frecventa aparitiilor. Sistemul poate genera o alarma daca o persoana este recunoscuta de un numar de ori mai mare sau egal cu un prag (frequency threshold). In modelul de mai jos s-a definit un prag de frecventa de aparitie de 2 ori.

In conditiile in care o persoana este recunoscuta de doua ori de sistem, acesta va documenta in primul rand evenimentul, iar pe monitorul conectat la NVR va aparea un mesaj de notificare.

Alarma poate fi vizualizata si din browser.

Fisierul de firmware poate fi descarcat de aici.

Modele compatibile: iDS-96xxxNXI-I, iDS-77/76xxNXI-I, iDS-96xxNXI-I S, iDS-67xxNXI-I

 

Aplicatia mobila Hik-Connect a ajuns la vesiunea 4.11.0

Aceasta noua versiune permite urmatoarele:

1. Adaugare si gestionare switch-uri Hikvision. Acestea sunt afisate in aplicatie sub forma de lista similara cu cea de camere sau inregistratoare.

Utilizatorii pot vizualiza starea pe fiecare port a switch-ului, daca link-ul pe portul respectiv este ridicat sau cazut, gradul de incarcare a procesorului si respectiv a memoriei.

Switch-ul poate trimite o notificare de tipul push in aplicatia mobila cand un port isi schimba starea sau la aparitia unei exceptii.

2. Resetare parola dispozitiv. Aceasta metoda de recuperare functioneaza doar daca sistemul este monitorizat prin intermediul paltformei Hik ProConnect. In caz afirmativ, utilizatorul poate reseta parola doar cu ajutorul unui cont de installer (definit in Hik ProConnect). Installer-ul trebuie sa fie logat in aplicatia HikConnect si in aceeasi retea cu dispozitivul pentru care utilizatorul final doreste recuperarea parolei. Instalatorul trimite cererea de recuperare a parolei catre contul beneficiarului. Acesta primeste acest mesaj in HikConnect de unde va putea sa isi defineasca o noua parola.


Schema logica a acestei proceduri de resetare este cea de mai jos.

Optimizari

1. Serviciile cloud disponibile in randul echipamentelor Hikvision sunt concentrate in submeniul Cloud Service. Aceste servicii sunt specifice platformei Hik ProConnect.

Acestea sunt responsabile de:

a. Notificari. Mesaje de ghidare si instiintare utilizatori cu privire la predarea aplicatiilor (echipamentelor Hikvision) dinspre contul de instalator in contul de utilizator. La crearea contului HikConnect, utilizatorul va fi notificat dupa prima logare ca instalatorul a transferat dispozitivul in contul acestuia. Este o functie similara cu cea de partajare dispozitiv Hikvision in multiple conturi HikConnect dar cu mai mult control din partea utilizatorului final si cu orice setare a sistemului facandu-se doar sub supervizarea acestuia.

Un ghid optimizat va fi afisat cu informatii clare referitoare la aceste predari de sisteme, cel mai important aspect reprezentand faptul ca instalatorul nu are acces la informatiile sistemului fara acceptarea din partea beneficiarului.

b. Autorizare dispozitive. Designul interfetei de autorizare primeste noi functii prin care utilizatorul poate oferi instalatorului drepturi temporare sau permanente de acces si control sistem Hikvision.

Utilizatorii pot autoriza unul, doua sau mai multe dispozitive care sunt gestionate de contul HikConnect, edita permisiunile instalatorilor, transfera un dispozitiv din subordinea unui instalator in contul unui alt instalator, anula autorizarea si edita numele site-ului.

2. Pagina principala cunoaste o mica imbunatatire. Optiunea de conectare la dispozitivele Hikvision ca vizitator este afisata doar la apasarea butonului Login/Register.

Optiunea de afisare a echipamentelor sub forma de lista a fost inlaturata. Echipamentele sunt afisate incluzand o poza, fie un snapshot al canalelor video ale inregistatorului sau o imagine cu produsul in sine, in functie de produs.

Interfata de redare cunoaste si ea o mica optimizare, in sensul afisarii unor mesaje cu rol de ghidare in procesul de redare a inregistrarilor.

 

Noua versiune este disponibila pe portalul Hikvision: https://appstore.hikvision.com/

 

Spor la proiecte,

Cristian

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala