x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Noile NVRuri profesionale de la Hanwha Techwin

Hanwha Techwin ne incanta in aceasta perioada prin lansarea a trei NVR-uri profesionale din familia extrem de versatila, Wisenet X. Aceasta familie reprezinta varful de gama si inglobeaza toate functiile oferite de produsele IP Hanwha intr-un singur dispozitiv.

XRN-3120B4, XRN-6410B4 si XRN-6410DB4, cu 32 si 64 de canale IP, sunt special proiectate pentru gestionarea datelor de tipul AI (artificial intelligence) generate de camerele IP. Gratie acestei abordari, operatorii pot rasfoi cu usurinta printre evenimente si aplica filtre in functie de atribute precum persoana, vehicul, numar de inmatriculare si fata.

Aceste NVR-uri regandite atat din punct de vedere hardware cat si software suporta camere IP de rezolutie maxima 8K (32 megapixeli). Cu o interfata intuitiva integrand functii de redare inregistrari instantanee, previziualizare evenimente in raport cu axa timpului si vizualizare eveniment in baza unui thumbnail asociat, aceste NVR-uri sunt usor de inteles si configurat.

Pe langa camerele IP Hanwha suportate de design in mod implicit, NVR-urile suporta camere IP conforme standardului ONVIF cu profilul S. O camera ONVIF, in functie de nivelul de confirmitate la profilul S, poate transmite NVR-ului o suita de evenimente generate de camera. NVR-ul la randul sau stocheaza evenimentele pentru interogari ulterioare.

Modelul cel mai potent dintre acestea, XRN-6410DB4, este prevazut cu 2 surse de alimentare redundante si un nou sistem de racire. Toate cele 3 modele pot gestiona un trafic de la camere IP de pana la 400Mbps, 16 HDD-uri hot-swappable de maxim 10TB insumand in total 160TB si suport Raid 5/6.

Noul design permite o mai buna disipare a caldurii HDD-urilor precum si o absorbitie mai buna a vibratiilor generate de ventilatoarele interne.

Operatorii pot efectua cautari ale evenimentelor AI generate preponderent de camerele IP Hanwha din generatia P. Utilizatorii pot cauta in functie de anumite attribute precum sex, varsta, palarie/caciula, geanta, culoarea hainelor, dar si dupa atribute specifice vehiculelor ca tip sau culoare. Aceste filtre suplimentare aduc evenimentele edificatoare mai rapid in atentia operatorilor, acestia putand asftel da dovada de proactivitate si actiona in consecinta.

In cazul in care sunt inrolate camere IP termice Hanwha, operatorii pot afla temperatura din orice punct al imaginii, nu doar valoarea maxima sau minima din cadrul monitorizat de camera respectiva.

Automatic Recovery Backup, pe scurt ARB, este o alta functie intalnita in randul acestor echipamente. Gratie acestei functii, intr-un sistem compus din 2 sau mai multe NVR-uri cu aceasta functie, in conditiile intreruperii din diferite motive a alimentarii sau a retelei, datele care in mod normal ar trebui sa ajunga pe acest NVR vor fi redistribuite catre un alt NVR din sistem pana la recuperarea sistemului initial. La recuperarea NVR-ului initial, datele vor fi varsate din NVR-ul de backup in cel principal. ARB-ul poate restaura pana la 24 de ore de inregistrari.

Aceste echipamente, de altfel ca si restul de echipamente Hanwha, sunt compatibile cu DDNS-ul gratuit marca Hanwha accesibil la https://ddns.hanwha-security.com/. Beneficiarii de produse Hanwha, in lipsa unui abonament de internet cu IP fix, pot sa isi inregistreze echipamentele si sa le acceseze din internet via web browser, aplicatii mobile sau SSM printr-un nume de domeniu personalizat. Acest serviciu nu presupune costuri aditionale.

Smart search, sau cautare inteligenta, este o functie extrem de utila pentru inregistrarile care nu provin de la camere cu inteligenta aritficiala, deci fara o filtrare in prealabil a imaginilor video. Practic, pe inregistrarea bruta, operatorii pot aplica unele filtre de cautare pe intreaga imagine sau doar pe o parte din imagine. Linii virtuale, regiune de interes cu evenimente ca detectie de intruziune, enter, exit, persoana sau vehicul, sunt filtrele care pot fi utilizate in cadrul functiei smart search.

Tot pe partea de cautare printre inregistrari, in functie de filtre precum sex, varsta aproximativa, ochelari sau culoare imbracaminte, operatorii pot accesa evenimentele care respecta conditiile de cautare. De exemplu, femeie sau barbat, imbracat(a) in rosu, albastru, etc., cu siguranta ajuta la identificarea rapida a subiectului cautat. La fel si in cazul autovehiculelor, operatorii pot utiliza filtre ca tip vehicul si culoare pentru cautarea rapida.

In materie de configurare camere IP inrolate, NVR-urile Wisenet X faciliteaza urmatoarele operatii direct din interfata locala a acestora, fara a mai fi nevoie de navigarea in interfata web sau utilizarea uneltei Wisenet Device Manager pentru a seta fiecare camera in parte:

  • Update de firmware secvential sau in grup.
  • Setari functii ca SSDR, Backlight, expunere, Day&Night, DIS, Focus, Flip.
  • Profile de inregistrare (codec, rezolutie, rata cadrelor), live, acces de la distanta, alte profile suportate de camera.
  • Activare si configurare WiseStream.

Trei candidati ideali pentru proiectele medii si mari, NVR-urile Wisenet din familia X stabilesc noi standarde de calitate, exploatare si performante in industria de specialitate.

Spor la proiecte,
Cristian

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala