x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

DS-K1TA70MI-T - solutia completa de control acces, videointerfonie si screening de temperatura

Hikvision isi dovedeste flexibilitatea si adaptarea la conditiile actuale prin crearea intr-un timp extrem de redus a unor solutii complete, inteligente, croite pe nevoile clientilor. Acestia pun la dispozitia integratorilor si end-user-ilor o solutie all-in-one de control acces, videointerfonie si screening de temperatura. DS-K1TA70MI-T este un terminal de recunoastere faciala prevazut cu cea mai recenta tehnologie de termografie in vederea masurarii temperaturii persoanelor care patrund in raza de actiune a acestuia. Tehnologia termografica converteste radiatia IR in niveluri de gri si le compara cu valori de temperatura incoportate intr-un algoritm inteligent de analiza.

Algoritmul inteligent de analiza video va masura doar temperatura persoanelor, eliminand astfel posibilele alarme false generate de alte surse de caldura. La acesta se adauga un algoritm de compensare a temperaturii in raport cu temperatura ambientala, respectiv distanta obiectului masurat, toate acestea pentru o precizie sporita.

Tehnologia termografica poate fi aplicata in proiecte variate, oferind un grad ridicat de flexibilitate si eficienta in vederea garantarii accesului persoanelor intr-o zona segregata, cum ar fi spatiile de birouri, mall-urile, spitalele, cladirile administrative si scolile.

Specificatii tehnice

 • Terminalul este prevazut cu 2 senzori, unul termic pasiv din oxid de vanadium de rezolutie 160x120, iar cel optic de 2 megapixeli.

 • Prin intermediul senzorului optic, acesta poate masura temperatura persoanelor intr-un interval de 30-45°C cu o precizie de ±0.5°C. In cazul in care se utilizeaza o referinta de tipul blackbody, precizia creste pana la ± 0.1°C. Distanta optima pentru masurarea temperaturii este cuprinsa intre 0.3-1.8m.

 • Detectie faciala rapida si masurarea temperaturii fara autentificare (pentru aplicatii care nu necesita control acces, de exemplu mall-urile).

 • Genereaza alarme vocale daca masca este absenta.

 • Cu un display touch de 7", terminalul poate afisa rezultatele masuratorii si rezultatul autentificarii (daca terminalul este utilizat in acest sens).

 • Compatibil cu iVMS-4200 versiunea 3, acesta poate transmite in software informatii referitoare la masuratorile efectuate via comunicarea TCP/IP.

 • Dispune de o biblioteca de 6000 de fete, 6000 de carduri si 100.000 de evenimente.

 • Poate fi integrat intr-un sistem de control acces multumita interfetei Wiegand.

 • Dispune de un cititor de carduri compatibil cu tehnologia Mifare.

 • Poate fi alimentat la 12VDC si instalat doar in interior.

 

DS-K1TA70MI-T utilizat ca videointerfon

DS-K1TA70MI-T poate fi utilizat ca statie de apelare pentru videointerfoanele IP Hikvision din generatia a 2-a de posturi de interior. Pentru aceasta se pot efectua rapid cateva setari:

 • Postul de interior utilizat pentru teste este modelul DS-KH6320WTE1, avand versiunea de firmware 2.1.2.

 • Atat monitorul cat si terminalul sunt inrolate in iVMS-4200 v3.0.

 • Din Maintenance and Management se acceseaza meniul Remote Configuration al postului de interior, de unde se va naviga in submeniul ID Configuration si se va completa campul Call No. cu o valoare dorita.

 • Din acelasi meniu Remote Configuration se va naviga in Network->Linked Network Configuration, iar in campul (Main) Door Station IP Address, se va introduce adresa IP a terminalului MinMoe, in cazul nostru 192.168.101.122.
 • Apelul se va efectua astfel: Din terminalul MinMoE se apasa pe butonul call si se va introduce identificatorul postului de interior apoi butonul call din nou.

 

DS-K1TA70MI-T utilizat ca sistem de control acces

Terminalul MinMoe ofera 3 modalitati de admitere a accesului: pe baza de card, recunoastere faciala, respectiv cod QR. Definirea utilizatorilor se poate realiza atat local via terminal, cat si prin intermediul aplicatiei iVMS-4200. Pentru aceasta se pot efectua rapid cateva setari:

 • Se va naviga in meniul Person si se va apasa butonul + pentru adaugare utilizator. Exista mai multe campuri care pot fi completate cu informatii specifice persoanei adaugate. Printre acestea, se poate incarca o fata pentru noua persoana prin apasarea butonului +. Trei optiuni sunt disponibile: upload poza de pe PC-ul cu ivms, Take Photo de la un web cam sau Remote Collection prin intermediul MinMoe.

 • Codul QR poate fi generat fie pe baza unui card Mifare, fie pe baza unui numar introdus manual. Codul cardului sau numarul definit manual sunt convertite intr-un cod QR care poate fi descarcat si transmis persoanei careia i-au fost asociate datele respective.

 • Datele definite mai sus necesita sincronizare cu terminalul MinMoe. Pentru aceasta se va naviga in iVMS in meniul Access Control->Authorization->Access Group, de unde se va defini un grup de control acces cu date specifice ca template de orar pentru acces, persoana/persoanele care fac parte din grupul respectiv si terminalul/terminalele care vor fi asociate cu grupul respectiv. Setarile sunt salvate la apasarea butonului OK, urmate de incarcarea efectiva in terminal.

 • Dupa incarcarea datelor in terminal, evenimentele asociate cu utilizatorii pot fi vizualizate in timp real accesand meniul Monitoring.

 

DS-K1TA70MI-T utilizat pentru screening de temperatura

Terminalul poate fi utilizat ca echipament de screening de temperatura prin activarea functiei Enable Temperature Detection. Persoanelor care intra in zona de actionare a echipamentului li se va masura temperatura, informatie afisata pe ecranul terminalului si semnalata printru semnal vocal.

Daca dorim sa mergem mai departe, este posibila activarea functiei de detectie masca, care in conjunctie cu masurarea temperaturii vor afisa date specifice.

Vremuri de criza necesita solutii de criza, iar cei de la Hikvision reusesc, prin introducerea noilor solutii pe piata sistemelor de securitate, sa se plieze cu solutii fiabile, performante, care functioneaza out-of-the-box fara multe batai de cap. DS-K1TA70MI-T este un terminal care poate functiona in regim standalone sau ca parte integrata a unui sistem de control acces, screening temperatura sau videointerfonie.

 

Spor la proiecte,

Cristian

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala