x
LISTA PRETURI - 2024-07-21

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Blog

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

Oferta Secpral include acum WATERSTOP de la Ajax - o valva electrica pentru oprirea apei, controlata de la distanta, care poate fi integrata in sistemele automate de detectie a scurgerilor de apa.

Dispozitivul combina o valva shutoff - varianta 1/2" (DN 15), 3/4" (DN 20) sau 1" (DN 25) - si un actuator elecric. WaterStop poate fi controlat de oriunde exista internet - aplicatiile Ajax permit verificarea statusului si modificarea pozitiei valvei in orice moment.

La alarma transmisa de LeaksProtect sau alt detector third party de scurgeri, WaterStop va opri automat apa in 5 secunde. Toti utilizatorii sistemului vor primi notificari pentru alarma si activarea scenariului. Pe langa scenariul cu alarma de la detectorul de scurgeri, instalatorii pot configura oprirea apei in functie de orar sau de schimbarea modului de securitate.

Diverse scenarii de automatizare pot fi utilizate pentru controlul alimentarii cu apa:

 • La alarma - in cazul alarmelor de la LeaksProtect sau alte detectoare de scurgeri
 • In functie de orar - se poate opri apa la anumite momente ale zilei
 • La schimbarea modului de securitate - in cazul armarii si dezarmarii sistemului
 • La apasarea intrerupatorului LightSwitch - de exemplu, cand ultimul angajat paraseste cladirea
 • La apasarea butonului de panica Button - pentru oprirea manuala a apei in cazul unei urgente
 • In functie de temperatura - pentru oprirea apei in sistemul de incalzire

Actuatorul electric WaterStop are un cuplu maxim de 8,5 N•m. Aceasta putere permite inchiderea unei valve blocate fara a o distruge si, in conditii obisnuite, permite oprirea apei in 5 secunde dupa transmiterea comenzii.

Alimentarea cu apa poate fi controlata nu doar cu ajutorul aplicatiilor si scenariilor, ci si manual. In acest sens, dispozitivului are un buton si un levier. Acest lucru este convenabil, de exemplu, cand se inlocuieste actuatorul sau cand se lucreaza la instalatia de apa.

Dispozitivul include o valva shutoff Bonomi Industries potrivita pentru apa calda sau rece. WaterStop are 3 variante de valve - 1/2" (DN 15), 3/4" (DN 20), 1" (DN 25) - si este compatibil cu valve shutoff produse in concordanta cu standardul ISO 5211. Astfel, se poate instala o valva shutoff standardizata urmand ca instalatorul sa adauge dispozitivul in sistem. In cazul unei mutari, instalatorul poate demonta usor dispozitivul si poate instala o alta valva compatibila in locatia noua. Actuatorul electric poate fi separat de valva shutoff in cateva secunde si fara ajutorul sculelor.

WaterStop poate fi instalat in birouri, restaurante, cafenele si alte locatii publice. Un blocator de montare alternativ este inclus pentru a proteja impotriva demontarii neautorizate. Acest blocator este instalat in locul unuia standard pentru a preveni demontarea actuatorului electric. Spre deosebire de un blocator standard, acesta nu poate fi indepartat fara ajutorul sculelor.

Tamperul este activat cand actuatorul electric este indepartat de la valva shutoff. Centralele HUB verifica regulat (cu o frecventa specificata) statusul dispozitivelor conectate si informeaza utilizatorii legat de pierderea comunicarii cu oricare dintre acestea. Toti utilizatorii, precum si CMS-ul companiei de securitate, primesc notificari pentru astfel de evenimente.

Dispozitivul WaterStop este unul wireless care functioneaza pe baza bateriilor pre-instalate. Totusi, instalatorii pot conecta o sursa de alimentare third party de 9-12 V⎓, 2 A daca se considera ca e necesar.

Actuatorul electric este montat pe valva shutoff in 4 pozitii. Carcasa actuatorului nu trebuie dezasamblata pentru instalare. Se fixeaza pe valva cu un blocator de montare fara a fi nevoie de scule. Astfel, nu se risca distrugerea partilor electronice.

Specificatii tehnice

 • Tehnologie de comunicare Jeweller
 • Distanta de comunicare cu centrala max. 1100m in camp deschis
 • Compatibil cu Hub Plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), Rex si Rex 2
 • Opereaza cu apa rece si calda sau cu alte lichide neagresive a caror temperatura se incadreaza intre +5°С si +120°С
 • Viteza oprire apa max. 5 secunde (se poate sa dureze mai mult daca valva e contaminata)
 • Cuplu actuator electric max. 8,5 N•m
 • Control de la distanta (prin aplicatie/scenarii) sau manual (buton si levier)
 • Culoarea iluminarii LED a logo-ului Ajax indica statusul actuatorului electric, pozitia levierului indica daca alimentarea cu apa e pornita sau oprita
 • Alimentare cu 4 baterii CR123A pre-instalare, durata de viata estimata a bateriilor max. 3 ani
 • Posibilitate conectare sursa de alimentare externa 9-12 V⎓, 2 A - cand aceasta e conectata, bateriile devin sursa backup de alimentare
 • Culoare WaterStop disponibila in oferta Secpral - alb
 • Dimensiuni 104 x 140 x 70 mm full size - valva shutoff 1/2" (DN 15) + actuator electric, 104 x 150 x 70 mm full size - valva shutoff 3/4" (DN 20) + actuator electric, 104 x 159 x 70 mm full size - valva shutoff 1" (DN 25) + actuator electric 


VALVA 1/2" (DN 15) PENTRU OPRIRE APA DE LA DISTANT - WATERSTOP 1/2 (DN 15) WHT


VALVA 3/4" (DN 20) PENTRU OPRIRE APA DE LA DISTANT - WATERSTOP 3/4 (DN 20) WHT


VALVA 1" (DN 25) PENTRU OPRIRE APA DE LA DISTANTA - WATERSTOP 1 (DN 25) WHT
HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

HDD-uri AI pentru supraveghere video avansata

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

FLX-S-DT-X5 - Detector PIR+MW cu lentila flexibila

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

WATERSTOP de la Ajax - Valva electrica pentru oprire apa

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Integrarea AxTraxPro™ cu terminalele de recunoastere faciala de la Hikvision

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Resetarea parolelor pentru dispozitivele Hikvision utilizand Hik-Partner Pro

Promotii curente si noutati

Promotii curente si noutati

Detectia de trecere pe rosu

Detectia de trecere pe rosu

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Monitorizarea calitatii aerului cu LifeQuality de la Ajax

Brandurile cu care lucram