x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Solutii de monitorizare a gradului de ocupare de la Hanwha

Am prezentat in articolele anterioare 1 si 2 doua solutii de contorizare persoane si limitarea accederii persoanelor in zone inchise, de la producatori ca Hikvision si Genetec. Oferta Secpral cuprinde o a treia solutie dezvoltata de coreenii de la Hanwha. Solutia Occupancy Monitoring Application vine in ajutorul afacerilor in vederea conformarii la restrictiile de distantare sociala emise de autoritatile locale. Ca potentiale destinatii de implementare, aceasta solutie se preteaza pentru supermaket-uri, spatii comerciale, biblioteci, muzee, cladiri de birouri etc.

Cum functioneaza?

In primul rand, aceasta solutie este independenta de un server sau alt echipament de procesare si stocare date (DVR/NVR). Solutia este construita in jurul camerelor Wisenet P de rezolutie 4K, printre modele enumerandu-se camera dome de interior PND-A9081RV, camera dome de exterior PNV-A9081R, camera dome de interior incastrabila PND-A9081RF, camera bullet PNO-A9081R si camera box PNB-A9001.

Camerele IP sunt prevazute cu un algoritm de inteligenta artificiala cu ajutorul caruia acestea contorizeaza persoanele in trecere fara constrangerea instalarii deasupra zonelor de acces. Acestea pot fi instalate si intr-un plan mai indepartat, nu neaparat deasupra intrarilor sau a iesirilor.

O solutie completa de monitorizare a gradului de ocupare poate fi compusa din maxim 8 camere IP Wisenet P, dintre care una va fi setata ca master iar celelalte 7 vor fi inregistrate in aceasta. Datele referitoare la numarul de persoane care au intrat/iesit sunt transmise camerei master, iar aceasta va determina numarul total de persoane din zona monitorizata, respectiv numarul de persoane care mai pot patrunde.

Numarul maxim de persoane care pot accede si poate fi suportat de software-ul acestor camere este de 9999. La atingerea pragului de persoane definit in camera master, iesirea de alarma a acesteia poate fi declansata, putand astfel controla un semafor sau o automatizare. Software-ul responsabil de contorizare este free of charge, neexistand alte costuri ascunse de exploatare.

Modele de implementare

 

Model 1

Cea mai simplista instalatie poate fi compusa dintr-o camera Wisenet alimenata dintr-un switch PoE, la care mai este conectat un laptop/miniPC. Accesand interfata web a camerei, utilizatorul poate afisa in timp real panoul de informatii specific acestei aplicatii.

Model 2

O camera Wisenet poate declansa o iesire de alarma pentru a controla fie un semafor, fie o automatizare. Cu ajutorul unui decoder Wisnet SPD-151 vor fi afisate informatii referitoare la numarul de persoane care mai pot accede si alarme la depasirea acestui prag.

Model 3

O aplicatie mai complexa poate fi urmatoarea: Maxim 8 camere pot face parte dintr-un sistem de monitorizare a gradului de ocupare. 7 dintre cele 8 vor fi inregistrate in camera 8 care va juca rolul de camera master. Informatiile vor fi afisate fie prin intermediul unui miniPC la care este conectat un display, fie utilizand decodere SPD-151 la care vor fi conectate fizic monitoare. Camera master poate de asemenea transmite comenzi HTTP in vederea controlarii unor usi automatizate.

 

Cu aceasta, solutie, oferta Secpral cuprinde 3 variante de monitorizare a fluxurilor de persoane alaturi de Genetec si Hikvision, fiecare remarcandu-se prin avantajele introduse de design.

 

Spor la proiecte,

Cristian


CAMERA IP DOME PEOPLE COUNTING 8MP IR 30M 4.5-10MM - PND-A9081RV

CAMERA IP DOME PEOPLE COUNTING 8MP IR 30M 4.5-10MM - PNV-A9081R

CAMERA IP DOME PEOPLE COUNTING 8MP IR 30M 4.5-10MM - PND-A9081RF

CAMERA IP BULLET PEOPLE COUNTING 8MP IR 30M - PNO-A9081R

CAMERA IP BOX PEOPLE COUNTING 8MP - PNB-A9001
Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala