x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

 

In contextul pandemiei si nu numai, inginerii de la Hikvision au dezvoltat o versiune de firmware compatibila cu generatia G1 de camere IP care permite incarcarea de fluxuri video live pe YouTube. Aceasta functie permite organizarea cursurilor online de catre profesor si partajarea clipului video catre elevi, sau instalarea camerelor in zone de interes ca piete, partii de ski etc. si partajarea imaginilor capturate in social media, chiar si integrarea in pagini web. Optiunile de utilizare sunt nelimitate.

In acest articol vom utiliza o camera DS-2CD2743G1-IZS prevazuta cu versiunea V5.6.2 build 200723 de firmware. Aceasta versiune de firmware este compatibila doar cu generatia de camere G1, orice alta generatie va refuza incarcarea fisierului respectiv. De pe portalul Hikvision se poate descarca o lista care cuprinde toate camerele IP si generatia din care fac parte. Pentru aceasta, accesati acest link, iar lista o gasiti in partea de jos a paginii.

Inainte de setarea efectiva a camerei trebuie sa stim urmatoarele: YouTube utilizeaza ca player video HTML5. Streamingul video via HTML5 poate fi realizat utilizand protocolul RTMP (Real Time Messaging Protocol). RTMP este practic un protocol de streaming spcial creat pentru transmisia fluxurilor audio, video si alte date dedicate intre un server de streaming (in cazul nostru camera IP) si playerul video (HTML5 incorporat in YouTube).

RTMP este capabil de streaming fluxuri audio codate in format AAC, AAC-LC, HE-AAC+ v1 & v2, MP3, Speex si fluxuri video in format H.264. Este un protocol orientat pe latenta redusa (maxim 5 secunde) si un buffering minimal.

Pentru a incarca imagini live avem nevoie de un cont activ de YouTube. Camera IP trebuie instalata intr-o retea cu acces la internet. Din contul YouTube se va efectua un click pe icoana reprezentand o camera, apoi Go live.

Din pagina de creare profil si clip live vom retine (copia intr-un notepad) urmatoarele informatii:

 • Stream url: rtmp://a.rtmp.youtube.com/live2

 • Stream key: b2pd-f390-yyxq-dsqq-0ehy

Alipim cele doua informatii si obtinem urmatorul URL de RTMP rtmp://a.rtmp.youtube.com/live2/ b2pd-f390-yyxq-dsqq-0ehy

Din interfata web a camerei se efetctueaza urmatoarele setari:

 • Video/Audio subsectiunea Video

  • Tipul fluxului: Video&Audio, daca fluxul video va fi insotit de unul audio (camera are atasat un microfon sau are un microfon incorporat)
  • Rezolutia maxima suportata pentru streaming pe YouTube este de 2 megapixeli (1920x1080).
  • Max. Bitrate=4096kbps.

 • Video/Audio subsectiunea Audio, de unde vom seta ca standard de compresie AAC, frecventa de esantionare 32kHz si bitrate-ul 64kbps.

 • Din Network->Advanced Settings->RTMP, activam functia de streaming RTMP si la server address se va completa cu URL-ul extras mai sus, adica: rtmp://a.rtmp.youtube.com/live2/ b2pd-f390-yyxq-dsqq-0ehy

"‹

 • Dupa salvare, camera trebuie restartata. Daca reteaua este stabila, camera va transmite fluxuri video live pe YouTube.

 • Live-ul de pe YouTube poate fi public (orice persoana poate accesa si vizualiza clipul), unlisted (doar persoanele care primesc link-ul au acces la imagini) sau privat (disponibil doar pentru titularul contului de YouTube).

 

Troubleshooting

In cazul in care camera nu transmite imagini pe YouTube, iata cateva dintre practicile de urmarit:

 • Verificati daca RTMP-ul este activat in camera IP, dar si corectitudinea datelor stream URL si key. Orice modificare a stream key necesita actualizarea URL-ului RTMP in camera si restartarea acesteia.

 • RTMP suporta H.264, asadar verificati ca standardul de compresie din camera sa fie setat la H.264 si nu H.264+/H.264/H.265+.

 • Codarea audio suportata de RTMP este AAC, nu accepta PCM, G.722, G.711, MP3 etc.

 • Verificati daca exista internet in reteaua in care a fost instalata camera, adresa IP a acesteia, iar la DNS 8.8.8.8 (DNS-ul public al Google).

 

 

Spor la proiecte,

Cristian

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala