Vrei cont pe platforma online B2B? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
RETELISTICARETELISTICA
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Solutii de management al gradului de ocupare de la Genetec

Odata cu relaxarea restrictiilor de distantare sociala, retailerii sunt obligati sa ia unele masuri in vederea protejarii clientilor si a angajatilor in fata transmiterii virusului COVID-19. Canadienii de la Genetec nu au pierdut timp in acest sens, motiv pentru care pun la dispozitia retailerilor un pachet software complet de adunare date, vizualizare si actionare in consecinta, toate acestea bazate pe gradul de ocupare a magazinului, mai exact pe numarul de persoane care pot accede in zona respectiva.

In general, se impune crearea unui set de reguli de monitorizare a gradului de ocupare si a operatiunilor necesare reducerii riscului de infectare cu noul coronavirus COVID-19. Aceste reguli urmaresc limitarea numarului de persoane care se pot afla la un anumit timp in magazin. Pentru aceasta este important sa se cunoasca numarul de persoane care se afla in magazin (etapa care se numeste adunare de date), monitorizarea acestor informatii sub o forma agreata (grafic, pie-chart) si luarea masurilor in cazul in care pragul impus la nivelul magazinului este depasit.

Pachetul oferit de Genetec pentru managementul gradului de ocupare a unui spatiu permite responsabililor de securitate, managerilor de sistem etc. sa actioneze in consecinta. Aceasta solutie contorizeaza numarul de persoane din magazin sau alte locuri publice, afiseaza sub un anumit format datele si genereaza alarme sau actiuni automate daca s-a atins o anumita limita. Platforma permite generarea rapoartelor care pot fi puse la dispozitia autoritatilor in vederea demonstrarii conformitatii si respectarii conditiilor de distantare sociala si reducerii riscului de infectare.

 

Colectarea datelor

Colectarea datelor referitoare la numarul de persoane care acced in magazin este posibila prin utilizarea unor solutii de people counting de la KiwiVision, solutii de la Bosch (incorporate in camera) sau de la Axis prin utilizarea solutiei Axis Occupancy Estimator. Toate aceste solutii sunt integrate nativ in Security Center unde sunt preluate datele generate de camere sau pachetele software listate mai sus.

Pachetul Genetec Occupancy Management permite contorizarea persoanelor prin intermediul detectiei de tipul line crossing. Daca un magazin are mai multe zone de acces, acest pachet permite agregarea tuturor zonelor de acces, implicit a camerelor dedicate. In functie de inaltimea de instalare a camerelor, softwareul poate monitoriza numarul de persoane pentru o dechidere de pana la 2.43m.

La solutiile bazate pe camere de supraveghere video se mai adauga un senzor de contorizare persoane LiDAR Quanergy, special proiectat pentru capturarea persoanelor care patrund in campul vizual al acestora. Mai multi senzori asociati cu tot atatea usi pot fi agregati in vederea vizualizarii numarului total de persoane din interiorul magazinului.

Iata si un tabel comparativ pus la dispozitie de Genetec in care sunt evidentiate cateva aspecte tehnice si performanta celor 4 metode de adunare a datelor si contorizare a persoanelor.

 

Vizualizarea datelor

Datele prelevate de senzorii de counting pot fi afisate in mai multe moduri: sub forma de dashboard-uri, widgets, grafice sau rapoarte. Acesta sunt usor de personalizat si au rolul de a dispune intr-o forma usor de analizat datele generate de senzori.

 

Raspunsuri automate

Genetec Security Center permite operatorilor de sistem sa defineasca functii de tipul event-to-action. Cu o astfel de functie, in baza unui eveniment generat de sistem, entitatile care sunt gestionate de acesta etc. sunt asociate cu o actiune (notificare via email, deschidere a unei usi, actionare a unui releu, adaugare bookmark-uri etc.) In contextul contorizarii persoanelor care acced intr-un magazin, daca numarul acestora depaseste un prag definit de utilizator, sistemul poate fi asftel setat sa genereze un email, sa declanseze o alarma, sa redea sunet, sa trimita un pop-up pe monitorul unui operator sau un mesaj de tipul push-notification in aplicatia mobila Genetec.

 

Pachete disponibile pentru orice tip de proiect

 

Spor la proiecte,

Cristian

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

Solutii de management al gradului de ocupare de la Genetec

Solutii de management al gradului de ocupare de la Genetec

HIK-Connect a ajuns la versiunea 4.5.0

HIK-Connect a ajuns la versiunea 4.5.0

DS-K1TA70MI-T - solutia completa de control acces, videointerfonie si screening de temperatura

DS-K1TA70MI-T - solutia completa de control acces, videointerfonie si screening de temperatura