x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

In aceste vremuri extrem de dificile pentru intreaga populatie si economie, in contextul distantarii sociale, Hikvision propune mai multe solutii de control al fluxului de persoane care acced intr-un supermarket, mall sau alte spatii interioare. Practic, aceasta solutie permite monitorizarea si controlul numarului permis de persoane intr-un spatiu inchis la un anumit moment de timp, masuri care reduc gradul de expunere la noul coronavirus. Solutiile propuse sunt exclusiv IP, bazate pe produse consacrate din portofoliul Hikvision cuprinzand camere de contorizare persoane, NVR-uri cu un firmware special creat pentru astfel de solutii, pachet software Hik-Central si, nu in ultimul rand, solutii de afisare a informatiilor intr-un format lizibil si usor de inteles.

Fie ca este vorba de un spatiu comecial cu o singura intrare/iesire sau de un supermarket cu multiple intrari/iesiri, Hikvision poate acoperi orice provocare tehnologica prin flexibilitate si viteza de reactie la nevoile pietei.

 

Solutia 1. Spatiu comercial cu o singura cale de acces

Implementare

 • 1 camera de people counting DS-2CD6825G0/C-I(V)(S) instalata deasupra usii/zonei de acces in perimetru. Exista o singura varianta disponibila in ceea ce priveste lentila, mai exact 2mm. Relatia dintre inaltimea de instalare si zona efectiva de analiza (de contorizare) este urmatoarea:

Inaltime instalare (m)

Zona maxima de analiza (m)

2.1

1.02

2.6

2.3

3.1

3.58

3.6

4.86

4.1

6.14

4.6

5.5

5.1

6.45

5.6

7.4

6

8.16

 • Din interfata web a camerei, Configuration->VCA->Rule, se va activa functia de people counting si se va defini pragul (numarul maxim de persoane care pot patrunde in zona respectiva).

 • NVR din generatia I, conectat la un monitor de regula instalat la intrarea in perimetru unde vor fi informatii referitoare la numarul de persoane prezente in spatiul respectiv si numarul de persoane care mai pot accede

 • Datele vor fi afisate in timp real pe monitor

 • La depasirea pragului de persoane care pot accede, urmatoarele metode de legatura sunt disponibile:

  • Declansarea unui port de alarma a NVR-ului care poate fi conectat la echipamente terte (flash, sirena, etc.)

  • Redarea unui semnal vocal

  • Interfata afisata pe monitor va afisa un mesaj de alarma

 

Solutia 2. Spatiu comercial cu mai multe cai de acces

Implementare

 • Doua sau mai multe camere de people counting DS-2CD6825G0/C-I(V)(S), instalate pe caile de acces si inrolate pe un NVR din generatia I.

 • Din interfata web a NVR-ului se va defini o zona compusa din camerele amplasate pe caile de acces. Acesta va afisa in timp real informatii relevante, numar de peroane in incinta si numarul de persoane care pot accede. Informatiile referitoare la gruparea camerelor se regasesc accesand interfata web a NVR-ului Configuration->Camera Management. Din aceeasi interfata se va stabili si pragul limita. De asemenea, se poate crea o metoda de legatura la depasirea acestei valori, cum ar fi notificarea centrului de monitorizare (aplicatii ca iVMS-4200, Hik-Central, Hik-Connect) si/sau activarea unui port de alarma (local de la nivelul NVR-ului, sau al camerelor).

 • Interfata locala a NVR-ului permite definirea zonei, a pragului, a camerelor din componenta, a metodelor de legatura si afisarea pe monitorul conectat fizic la NVR.

 • Prin intermediul unui splitter HDMI, semnalul video poate fi partajat la 2, 3 sau mai multe monitoare.

 • Avand informatiile stocate pe HDD, NVR-ul permite efectuarea unor rapoarte pe zile, saptamani, camere si exportarea acestora in format .xls.

 

Solutia 3. Spatiu comercial cu mai multe cai de acces + Hik Central

Implementare:

 • Solutia bazata pe HikCentral se preteaza pentru site-uri de dimensiuni ridicate cu intrari si iesiri multiple ca supermaketuri, depozite, centre de logistica, distribuite in mai multe locatii. Software-ul este capabil sa determine numarul total al persoanelor dintr-un lant de supermarket-uri si sa afiseze aceste infomatii in timp real pe monitoarele conectate la clientul Hik-Central.

 • Software-ul necesita urmatoarele licente:

  • HikCentral-GeneralSec-Base 1 bucata pentru maxim 12 camere de orice tip (supraveghere generala, LPR sau people counting), iar peste acest prag va fi nevoie de HikCentral-VSS-1Camera. De exemplu, pentru un sistem compus din 20 de camere IP, pe langa licenta de baza este nevoie de 8 licente VSS-1Camera.

  • HikCentral-BI Report-Base 1 bucata indiferent de numarul de camere de people counting incorporate.

 

Digital Signage

Pentru solutiile de mai sus de afisare a informatiilor pe monitoare conectate fizic la NVR sau PC client (HikCentral Control Client), cei de la Hikvision pun la dispozitie o gama completa de produse de digital signage. Software, decoder digital signage si monitoarele sunt elementele care pot completa solutia de control al densitatii numarului de persoane. Aceste produse permit afisarea reclamelor, mesajelor sau instructiunilor sub forma de text static sau clipuri video.

Contacteaza echipa Secpral pentru mai multe detalii.

Spor la proiecte,

Cristian

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala