Vrei cont pe platforma online B2B? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
RETELISTICARETELISTICA
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Sisteme de desfumare - KATO 305 RWA

Oferta Secpral include acum actuatorul KATO 305 RWA 24V, de la producătorul italian Nekos, pentru acționarea ferestrelor în vederea evacuării fumului și a gazelor fierbinți.

Sisteme RWA – Sisteme de desfumare

În cazul unui incendiu, căldura emanată, fumul ṣi gazul toxic pun în pericol viaṭa persoanelor aflate în încăpere. Utilizarea unui sistem de desfumare reduce temperatura, îngreunează apariṭia fumului iar căile de acces se pot vedea mai uṣor, evitând astfel sufocarea persoanelor din local.

Toate sistemele folosite pentru a extrage fumul și căldura reprezintă o parte fundamentală a prevenirii incendiilor, iar alegerea unui sistem adecvat pentru structura și construcția clădirii trebuie să ofere cea mai bună soluție pentru salvarea vieților omenești și prevenirea daunelor materiale. În orice aplicație, în caz de incendiu, fiabilitatea maximă a sistemului de desfumare este esențială.

Conceptul de bază de funcționare al sistemului de desfumare constă în împiedicarea trecerii fumului în încăperi și penetrarea căilor de evacuare și a zonelor de supraviețuire a oamenilor. Sistemul de siguranță trebuie să se activeze automat, deschizând toate deschiderile din care trebuie extrase fumul și gazele, eliberând căile de evacuare în zone cu aer proaspăt și curat.

Același sistem, pe o bază zilnică, garantează o schimbare controlată a aerului în încăperi, pentru a îmbunătăți calitatea vieții și sănătatea oamenilor din încăperi. De asemenea, trebuie remarcat faptul că sistemul produce economii manageriale, deoarece utilizează un sistem unic pentru o varietate de scopuri, dar, mai presus de toate, ventilația naturală a încăperilor poate fi utilizată fără a fi nevoie să recurgă la sistemele forțate de aer condiționat în beneficiul îmbunătățirea calității vieții.

Dispozitive NRWG pentru dispersia naturală de fum și căldură în conformitate cu standardul EN 12101-2

Toate dispozitivele de desfumare trebuie să fie fabricate în conformitate cu standardul EN 12101-2. Certificarea NRWG determină sistemele de testare a dispozitivelor care alcătuiesc sistemul, cum ar fi rama, automatizarea, dispozitivele de detectare și unitățile de control. Chiar și materialele de construcție fac obiectul acestei certificări.

Actuatorul KATO 305 RWA 24V de la Nekos a obținut certificarea care garantează o fiabilitate maximă pentru funcționare în caz de incendiu.

Despre producător

Lider recunoscut internațional, Nekos produce inovaţie şi oferă cele mai bune soluţii tehnice în construirea ferestrelor automatizate, reuşind să satisfacă cele mai exigente solicitări din partea clienţilor, arhitecţilor sau constructorilor. Fie că este vorba despre ventilaţie/aerisire sau despre evacuare fum/gaze toxice (sisteme RWA), design-ul şi funcţionalitatea motoarelor Nekos au fost întotdeauna apreciate.

Cu o capacitate de producţie importantă, cu materia primă de cea mai bună calitate – ce garantează rezistenţa si fiabilitatea produselor, compania NEKOS pune la dispoziţie o gamă vastă de automatizări pentru ferestre, sisteme brevetate conform standardelor în vigoare.

Printre acestea se regăsesc și actuatoarele KATO 305 RWA.

Kato 305 RWA Syncro

Versiunea Syncro se bazează pe comunicarea între două sau mai multe motoare prin intermediul unei conexiuni directe între ele. Se permite controlul instantaneu al forței, vitezei și rezistenței fiecărui motor prin intermediul encoder-ului care „citește” fiecare mișcare în parte. Schimbul continuu de informații între motoare permite închiderea și deschiderea în sincron.

Astăzi, software-ul Syncro permite conectarea simultană de până la 8 motoare pe o singura fereastră, fără a fi nevoie de instalarea unei centrale externe (unitate de control). Numărul de motoare prevăzute pe o singură fereastră variază în funcție de dimensiunea ferestrei, greutatea sau tipologia acesteia. Pentru lungimi mai mari de 1200 mm se recomandă utilizarea a două motoare Syncro. La fiecare 1200 mm, se calculează un motor în plus, pentru a garanta etanșeizarea perimetrală a ferestrei și presiunea optimă pe garnitură.

 

Specificații produs

Motorul electric exercită o forță de împingere și tragere de 300N și este conceput să funcționeze la 110/230V AC sau 24V DC pentru sistemele RWA (evacuare fum și gaze toxice / desfumare) în conformitate cu Standardul European EN12101-2.

Cursa deschiderii poate să fie selectată prin intermediul deepswitch-ului de pe carcasa motorului: 200, 300 sau 500 mm. Se livrează cu suporții de prindere pe toc. Suporții de prindere pe cercevea se comandă separat, în funcție de tipul deschiderii. Actuatorul din oferta Secpral este disponibil în culoarea alb și este dedicat ferestrelor cu deschidere spre interior sau exterior dar și ferestrelor din acoperiș sau cupolelor.

Conexiunea  electrică dintre motoarele Syncro se face conform manualului de instrucțiuni care însoțește fiecare produs.

În conformitate cu Directivele 2004/108 CE (Directiva EMC) și 2006/95 CE (Directiva privind tensiunea joasă).

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Comanda rapida – noua functionalitate pe secpral.ro

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Streaming live pe YouTube cu camere IP Hikvision

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Controlul densitatii de persoane [Hands On]

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Nou in oferta Secpral - WIFI CONTROLLER

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

Solutii complete de control al densitatii persoanelor si digital signage de la Hikvision

Solutii de management al gradului de ocupare de la Genetec

Solutii de management al gradului de ocupare de la Genetec

HIK-Connect a ajuns la versiunea 4.5.0

HIK-Connect a ajuns la versiunea 4.5.0

DS-K1TA70MI-T - solutia completa de control acces, videointerfonie si screening de temperatura

DS-K1TA70MI-T - solutia completa de control acces, videointerfonie si screening de temperatura