Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CONTROL ACCESCONTROL ACCES
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

INTERFOANEINTERFOANE

INTERFOANE

INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

RETELISTICARETELISTICA
DISPECERATEDISPECERATE

DISPECERATE

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Verificarea vizuala a admiterii accesului prin intermediul centralelor Hikvision

 

Cu totii stim ca industria sistemelor de securitate evolueaza de la an la an, prin lansarea noilor tehnologii si produse si, nu in ultimul rand, prin adaptarea produselor la trendul de integrabilitate, specific ultimilor ani. Azi nu mai este suficient ca un sistem, fie el de efractie, CCTV, control si admitere access, sa functioneze de sine statator.

Un sistem modern de securitate permite interconectarea sistemelor de protectie la securitatea fizica, oferind asftel detalii legate de producerea unui eveniment atat vizuale, prin intermediul sistemelor CCTV, cat si specifice sistemelor de control si admitere acces, respectiv efractie. De exemplu, un eveniment de efractie poate fi insotit de imagini video pentru o verificare vizuala a evenimentului sau un eveniment de control si admitere acces poate fi la randul lui insotit de imagini CCTV pentru confirmare.

Pomeneam intr-un articol precedent ca un criteriu important de luat in considerare in alegerea unei solutii de securitate consta in credibilitatea producatorului in aceasta industrie. Un producator proactiv, care vine in intampinarea cerintelor pietii, si care in permanenta dezvolta solutii software si hardware, va reprezenta punctul de pornire in identificarea solutiei corecte. Exista sanse destul de mari ca orice problema de natura software sa fie solutionata in versiunile urmatoare de firmware si nu numai.

Hikvision reprezinta unul dintre producatorii care seteaza trendurile in randul sistemelor de securitate si care se adapteaza cu o viteza incredibila cerintelor pietei. Initial, acestia s-au facut remarcati in randul solutiilor de supraveghere video. Apoi, prin achizitia unor companii terte, au intrat in posesia know-how-ului acestora si au dezvoltat solutii de efractie, control access si video interfonie. Prin expansiunea acestui producator au aparut, desigur, si noi provocari. Una dintre aceste provocari poate fi cu siguranta unificarea sistemelor de mai sus, avand ca scop imbunatatirea experientei in utilizare a beneficiarului final, dar si adaptabilitatea echipamentelor la trendurile pietei. O centrala de control acces care in urma cu 2-3 ani nu avea posibilitatea integrarii cu sistemele de supraveghere video poate, printr-un simplu update de firmware, sa integreze camere IP in vederea confirmarii vizuale a evenimentului.  

In articolul Primele impresii – DS-K2801 am prezentat centrala de control si admitere acces DS-K2801 pentru o usa bidirectionala, ideala pentru aplicatii de dimensiuni reduse. In combinatie cu aplicatia IVMS-4200 A.C., aceasta poate fi configurata cu usurinta din fata unui PC sau laptop. Datele introduse pot fi incarcate in centrala printr-un singur click.

Daca IVMS-4200 A.C. integreaza doar sistemele de control access, video interfonie si sisteme antiefractie, Hikvision pune la dispozitie IVMS-4200 v.3.1.1.6, care poate integra si gestiona sistemele enumerate mai sus, la care se mai adauga sistemele CCTV.

IVMS-4200 poate fi descarcat de pe portalul oficial Hikvision sau accesand acest link.

O cerinta des intalnita in materie de control acces si supraveghere video consta in interconectarea acestora. In ce sens? La prezentarea unui card sau a oricarei alte forme de control acces (pin, recunoastere faciala sau amprenta), evenimentului de control access sa ii fie asociat un snapshot de la o camera IP, de preferinta din proximitatea cititorului. Astfel, putem declara cu exactiate ca acel card a fost prezentat de titularul cardului si nu de o alta persoana.

                Preambul:

  • 1 centrala de control acces DS-K2801
  • 1 camera IP Hikvision, testul a fost realizat cu modelul de exterior de 4MP DS-2CD1041-I 4mm
  • Un laptop/PC cu IVMS-4200 instalat
  • Atat centrala si camera IP sunt inrolate in IVMS-4200
  • Cel putin un posesor de card definit si incarcat in centrala

 

Inrolarea echipamentelor

IVMS-4200 3.1.1.6 nu face distinctie intre tipurile de echipamente pe durata procesului de inrolare. Echipamentele pot fi inrolate din sectiunea Device Management prin click pe butonul Add si completand datele de conectare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca datele introduse sunt corecte, atunci cele doua echipamente, camera IP si centrala de control acces DS-K2801, vor fi afisate in lista de echipamente sub statusul Online.

 

 

 

 

Setare stocare locala a snapshoturilor

IVMS-4200 v3.1.1.6 permite stocarea locala a snapshoturilor furnizate de camera IP in contextul prezentarii cardului de catre utilizator. Pentru aceasta, se va naviga in meniul Maintenance and Management->System Configuration->Event Picture Storage. Se va activa optiunea Store Picture to Server, apoi se va selecta partitia pe care se vor stoca snapshoturile.

 

 

 

 

 

La salvare, de exemplu pe partitia E, se va crea automat un fisier cu denumirea IVMS-4200alarmPicture la nivelul caruia se vor crea foldere separate pe zile, care vor contine snaphsoturi in format .jpg.

 

Creare program de inregistrare

Exista posibilitatea definirii unui interval orar pentru care camera sa efectueze snapshoturi. Acesta poate, de exemplu, sa coincida cu programul de functionare de luni pana vineri cuprins intre 08:00 si 17:00. Pentru aceasta, se va naviga in meniul Maintenance and Management->Storage Schedule, se va selecta camera IP, se va activa functia Capture Schedule, se va defini un program personalizat, iar cea mai importanta optiune de activat este cea de Storage Content – Picture Storage.

 

 

 

 

 

 

 

 

Creare legatura intre centrala de control acces si camera IP

Pana in acest punct, fiecare echipament a fost tratat individual. Pentru crearea unei legaturi logice intre centrala si camera IP, se va naviga in meniul Maintenance and Management->Event Management->Access Control Event. Din lista cu echipamente de control acces se va selecta centrala in cauza.

 

 

 

 

 

 

 

Recomandarea producatorului consta in activarea tuturor evenimentelor disponibile pentru acest model de centrala pentru care se vor salva imagini. Fie ca este vorba de o autentificare normala sau control modul lifturi, sistemul va stoca cate un snapshot pentru fiecare eveniment in parte. Din optiunea Edit Linkage se va crea aceasta legatura logica prin selectarea camerei de interes din lista de camere inrolate. Setarile se vor salva prin click pe butonul OK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Armarea sistemului”

Pana in acest moment al configurarii am efectuat urmatoarele: inrolarea echipamentelor in software, definirea utilizatorilor si asignarea cardurilor de utilizare, activarea posibilitatii de salvare snapshoturi pe PC-ul local (unde este instalat IVMS-4200), crearea unui program de stocare, activarea evenimentelor pentru care se vor salva snapshoturile si crearea unei legaturi logice intre centrala si camera IP. Mai ramane ca sistemul sa fie armat. Pentru aceasta, se va naviga in Menu->Tool->Device Arming Control si se vor arma cele doua echipamente prin click pe butonul Arm All.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testarea configuratiei

Dupa efectuarea pasilor de mai sus, urmeaza partea cea mai interesanta, mai exact cea de testare. Exista doua modalitati de testare a scenariului descris in acest articol: verificarea functionalitatii in timp real sau prin cautarea de evenimente.

Monitorizarea in timp real a evenimentelor de control acces poate fi realizata prin navigarea in meniul Monitoring, de unde se va selecta usa de interes. Evenimentului de control acces ii este asociata o imagine provenita de la camera IP.

 

 

 

 

 

 

 

 

Exista posibilitatea urmaririi evenimentelor petrecute si stocate pe server prin navigarea in meniul Event Center->Event Search. Se va pune o bifa pe criteriul de cautare Device, apoi din lista arborescenta se va selecta usa pentru care se vor interoga evenimentele de control acces, iar in urma cautarii vor fi listate evenimentele generate de centrala respectiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Usor de instalat si configurat, centrala DS-K2801 poate fi configurata impreuna cu orice camera IP Hikvision in vederea salvarii snapshoturilor pentru evenimentele de control acces.

 

Spor la proiecte,

Cristian

Blog

Stergere asociere echipament Hikvision cu cont de HikConnect

2019-10-08
HikConnect, serviciul gratuit de DDNS oferit de Hikvision presupune asocierea echipamentului, fie camera, DVR sau NVR cu un cont de utilizator. Toate acestea permit conectarea de la distanta la dispozitivele Hikvision in conditiile in care in locatie exista un IP dinamic.

Noua generatie de alimentare Power-over-Ethernet: IEEE 802.3bt

2019-09-26
Exista o cerere mare pentru surse de alimentare PoE de putere ridicata in special pentru camere PTZ termice, terminale POS etc. Noul standard IEEE 802.3bt raspunde provocarilor lansate de aceste cereri incrementand puterea maxima disponibila prin PoE prin utilizarea celor 4 perechi din cablul UTP/FTP.

Cibersecuritatea in randul produselor Hikvision

2019-09-18
Interconectarea dispozitivelor IoT atrage dupa sine si sporirea riscurilor in fata atacurilor externe, insa Hikvision isi concentreaza un procent ridicat de resurse in asigurarea unui nivel ridicat de securitate al produselor dezvoltate de acestia.

Camere dome Wisenet super compacte pentru aplicatii comerciale

2019-09-06
Masurand doar 99mm in diametru, noile camere super compacte Wisenet Q mini dome de 2 sau 5 MP produse de Hanwha Techwin ofera o gama larga de functionalitati concepute pentru maximizarea beneficiilor pe care utilizatorii finali le obtin de la solutiile lor de supraveghere video.

Genetec Security Center 5.8.1 a fost oficial lansat

2019-09-05
Genetec anunta cu mult entuziasm disponibilitatea noii versiuni a Security Center 5.8.1. Acest release simplifica managementul si actualizarea versiunilor de firmware ale camerelor inrolate, la care se mai adauga noi functii unificate de analiza video inteligenta.

Noi camere marca Hanwha

2019-08-30
Luna august inregistreaza noi vesti in randul produselor de supraveghere de la Hanwha. Gama de produse Wisenet Q ofera accesul la solutii simple cu functii esentiale in vederea securizarii unor scenarii de dimensiuni reduse si medii ca retail, sistem bancar sau birouri.

DS-KD-DIS noul membru al familiei de videointerfoane IP din generatia a 2-a

2019-08-29
Familia de videointerfoane IP Hikvision generatia a 2-a se extinde odata cu lansarea noului display DS-KD-DIS. Afisajul de 3.5" cu tehnologia LED are o rezolutie de 320x240 pixeli si permite navigarea intr-o lista de maxim 2000 de contacte.

ColorVU e la SECPRAL

2019-08-23
Hikvision, cel mai mare producator de sisteme de supraveghere video, a lansat o noua generatie de camere capabile sa produca imagini color chiar si pe intuneric complet. Tehnologia ColorVu poate fi regasita atat in randul camerelor CCTV turbo HD generatia a 5-a, cat si in randul camerelor IP Hikvision.

Noul modul de intrari-iesiri Kantech

2019-08-14
Johnson Control a lansat noul modul Tyco Kantech RS-486 cu intrari/iesiri pentru sporirea flexibilitatii sistemelor de control acces care au in componenta controllere KT-1, respectiv KT-400.

Noul cititor de carduri pe USB marca Hikvision

2019-08-06
Noul cititor Hikvision DS-K1F100-D8E pe USB poate fi conectat la un computer, laptop sau la orice alt dispozitiv compatibil pe interfata seriala. Nu necesita un driver, iar functionalitatea de tipul plug-and-play ne asigura functionarea imediata dupa conectare.

Noi camere de la Hikvision

2019-08-05
Hikvision a lansat o nouă cameră termică turret cu tehnologie bi-spectrum și deep learning, care să fie de ajutor în detecția incendiilor în spațiile interioare, și o nouă serie de camere IP Fisheye cu inteligență artificială și o funcționalitate de heat map precisă, utile în special în aplicațiile comerciale mari.

Protectie moderna impotriva furturilor, cu solutiile avansate OPTEX

2019-07-26
In calitate de lider mondial in dezvoltarea solutiilor de detectie, OPTEX detine un portofoliu de produse capabile sa securizeze eficient orice tip de obiectiv, indiferent de conditiile de mediu sau de geometrie. VX Shield (VXS) si BX Shield (BXS) sunt detectoarele de exterior concepute de OPTEX pentru declansarea de alarme in faza timpurie a penetrarii perimetrului.

Seria de senzori cortină BX Shield de la Optex

2019-07-26
Protejarea eficientă a unui obiectiv se dovedeşte de multe ori a fi o adevărată provocare, în contextul în care breşele pot surveni în moduri variate. De aceea, Optex a introdus senzorii de mișcare din seria BX Shield, proiectaţi pentru securizarea completă a unui perimetru sau a unei clădiri.

Verificarea vizuala a admiterii accesului prin intermediul centralelor Hikvision

2019-07-24
Azi nu mai este suficient ca un sistem, fie el de efractie, CCTV, control si admitere access, sa functioneze de sine statator. Un sistem modern de securitate permite interconectarea variatelor sisteme de protectie, oferind asftel o multitudine de detalii legate de producerea unui eveniment.

10 aspecte de considerat când dorești să achiziționezi o soluție VMS – Genetec way

2019-07-09
Un sistem de tipul VMS poate reprezenta fundația întregului sistem de securitate. Prin urmare, cei de la Genetec au identificat 10 aspecte care trebuie avute în vedere pentru alegerea unui sistem de securitate potrivit pentru cerințele tale.

Primele impresii – DS-K2801

2019-07-04
Seria de centrale de control acces DS-K2800, dezvoltată de HIKVISION, se axează pe proiectele de dimensiuni mici și medii. Există trei opțiuni disponibile: DS-K2801 pentru o singură ușă bidirecțională, DS-K2802 pentru două uși bidirecționale, respectiv, DS-K2804 pentru maxim patru uși bidirecționale.

Ce este nou în Security Center 5.8?

2019-06-24
Genetec, lider în dezvoltarea soluțiilor unificate pentru sisteme de control acces, video, recunoașterea numerelor de înmatriculare și zeci de alte tipuri de integrări, a lansat în această perioadă cea mai recentă versiune a platformei video unificate Security Center 5.8.

EntraPass a ajuns la versiunea 8.10

2019-06-18
Grupul Johnson Control ne încântă la începutul acestei veri prin anunțarea noii versiuni de software Entrapass Security Management. Versiunea 8.10 se diferențiază de versiunea 8.0 prin instrumente îmbunătățite de creare rapoarte, Audit Trail, la care se adaugă alte 20 de funcții noi și mici ajustări pentru a simplifica experiența de utilizare.

DSC PowerSeries NEO – Avantaje

2019-05-15
DSC – PowerSeries NEO înglobează flexibilitatea unui sistem cablat și modular, cu simplitatea unei game largi de dispozitive fără fir și echipamente periferice, rezultând un sistem hibrid versatil în funcționalitate și aplicabilitate.

Protejarea instituțiilor educaționale cu soluții AI pentru supraveghere video

2019-05-14
Pentru protejarea școlilor, accesul în clădirile acestora trebuie controlat, dar în același timp atmosfera trebuie să rămână „deschisă”, tipică unui mediu de învățământ. Soluțiile de supraveghere video reprezintă o tehnologie discretă care ajută la menținerea siguranței începând cu limitele din exterior ale instituției.

Tehnologia ACUSENSE este aici!

2019-04-25
Un sistem de supraveghere tradițional nu distinge mișcările unei crengi de mișcările unei persoane. NVR-ul DS-7608NXI-I2/P/4S este prevăzut cu cei mai recenți algoritmi Hikvision de inteligență artificială și deep learning care contribuie la filtrarea alarmelor generate de surse irelevante.

Hikvision a lansat a doua generație a sistemului său de videointerfonie IP

2019-04-25
Noul sistem de videointerfonie se pretează pentru sectorul rezidențial, public și cel al întreprinderilor mici și mijlocii. Acesta include un post de exterior modular și multiple posturi de interior opționale.

Soluția de pontaj Matrix COSEC

2019-04-23
Matrix COSEC, de la Matrix Telecom & Security, este o soluție de pontaj flexibilă, modulară și cu numeroase funcționalități, concepută pentru organizații mici, medii sau mari, cu până la 1 milion de utilizatori și 65.000 de puncte de acces în 1.000 de locații.

iVMS-4200 AC – noua soluție software de la Hikvision

2019-04-22
Clientul software iVMS-4200 AC reprezintă noua soluție software de la Hikvision pentru gestionarea echipamentelor non-CCTV, mai exact centralele de control acces, centralele antiefracție și videointerfoanele IP Hikvision.

Metrici introduce Parking Place Detector

2019-04-17
Metrici prezintă un nou motor de detecție și o nouă interfață, dezvoltate pentru adminstrarea unei parcări și a locurilor de parcare doar cu ajutorul camerelor IP.

Secpral lansează noua sirenă de exterior NEKA

2019-04-17
Secpral lansează NEKA - noua sirenă de exterior, cu auto-alimentare și flash, de la Bentel Security.

Soluții de înregistrare în cloud de la Hikvision

2019-04-16
Hikvision pune la dispoziția posesorilor de DVR-uri TurboHD posibilitatea înregistrării fluxurilor video direct în cloud prin intermediul platformelor gratuite de pe piață, ca Dropbox, Google Drive și OneDrive.

Află modul în care pot fi contorizate persoanele care trec pragul unui magazin

2019-04-16
Află modul în care pot fi contorizate persoanele care trec pragul unui magazin, în vederea îmbunătățirii experienței clienților și incrementării veniturilor.

O scurtă incursiune în Security Center 5.8 de la Genetec

2019-04-12
Fie că ești un cunoscător sau un novice al platformei unificate Security Center dezvoltată de canadienii de la Genetec, suntem mai mult decât încântați să te înștiințăm că varianta 5.8 a platformei Security Center va fi lansată în săptămânile următoare.

Noua aplicație mobilă – Connect Alarm – pentru sistemele PowerSeries Neo

2019-04-11
Înlocuind aplicația NeoGo, Connect Alarm, noua aplicație mobilă pentru sistemele DSC PowerSeries Neo asigură utilizatorilor control în timp real asupra sistemului lor de securitate, oricând și de oriunde.

Noi versiuni de firmware disponibile pentru videointerfoanele IP Hikvision

2019-04-10
Hikvision pune la dispoziția specialiștilor noi versiuni de firmware compatibile cu familia de videointerfoane IP. Rolul acestor fișiere de firmware este de a soluționa unele buguri, a adăuga noi funcții și a alinia produsele la cerințele pieței din punctul de vedere al funcționalității.

Cititorul cu amprentă e înlocuit cu cartela cu amprentă încorporată

2019-04-09
Noile reglementări GDPR nu mai permit folosirea cititorului cu amprentă în soluțiile de pontaj. Din acest motiv, începând cu 1.04.2019, SVTech nu mai produce aceste cititoare și nici nu le mai comercializează.

Hanwha Techwin lansează 3 camere termice radiometrice

2019-04-03
Hanwha Techwin lansează Camerele Termice Radiometrice TNO-4030TR, TNO-4040TR, TNO-4041TR.

Hikvision lansează noi camere IP

2019-04-02
Hikvision lansează camera DarkFighterX cu rezoluție de 4MP și AI și camerele AcuSense cu lumină stroboscopică și alarmă pentru descurajarea imediată a intrușilor. Vezi mai multe.

Hanwha Techwin lansează o cameră PTZ cu rezoluție de 2 MP și zoom optic de 55x

2019-03-04
XNP-6550RH are zoom optic de 55x, senzor Gyro pentru stabilizare exactă în condiții de vânt, Defog optic și LED-uri IR încorporate pentru capturarea unor imagini HD pe timp de noapte și la o distanță de până la 500 m și multe alte funcții care asigură o protecție perimetrală eficientă. Vezi mai multe.

Kantech lansează EntraPass V8.0 cu multiple îmbunătățiri și noi funcționalități

2019-03-01
Cea mai recentă versiune a software-ului EntraPass Security Management a fost lansată cu noi funcționalități legate de tehnologia wireless pe distanță scurtă, autentificare multi-factor a utilizatorilor cu dispozitive mobile și o interfață web îmbunătățită.

Evoluția soluției software EntraPass începând cu versiunea 6

2019-02-25
Fiecare versiune de software EntraPass dezvoltată de KANTECH, parte din grupul TYCO, pune la dispoziție funcții noi cu rol de creștere a performanțelor și de utilizare cât mai intuitivă a sistemului. Începând cu versiunea 6, EntraPass s-a evidențiat prin portabilitate, scalabilitate și flexibilitate. Vezi ce a adus nou fiecare versiune.

Hanwha Techwin lansează noua cameră cu montaj pe colț pentru medii interioare sigure

2019-02-22
Noua cameră de 3 MP produsă de Hanwha Techwin, TNV-7010RC, se montează pe colț și a fost concepută pentru a îndeplini cerințele poliției, penitenciarelor și a instituțiilor de sănătate mintală unde e necesară supravegherea deținuților și a pacienților pentru a preveni autovătămarea.

Practici și protocoale pentru îmbunătățirea securității

2019-02-21
Pentru a proteja integritatea camerelor tale și a informațiilor pe care acestea le colectează, trebuie să te asiguri că practicile pe care le implementezi și protocoalele de comunicare pe care le folosești îți îndeplinesc cerințele de securitate.

Protecție perimetrală îmbunătățită cu detectorii Optex

2019-02-12
Tehnologiile pentru protecție perimetrală contribuie la prevenirea infracțiunilor prin detectarea și raportarea intrușilor care încearcă să pătrundă în spațiile protejate. Vezi câteva dintre modelele din gama Optex care asigură protecție perimetrală de încredere, cu un nivel de precizie ridicat.

OTblue: Înlocuitoarele ideale pentru detectoarele de fum cu cameră de ionizare

2019-02-11
Un detector de incendiu trebuie să identifice un incendiu cu precizie și rapiditate, evitând totodată generarea alrmelor false. Detectorul de incendiu IQ8Quad OTblue este ideal pentru aproape orice tip de foc.

Un KISs de la Hikvision

2019-02-11
Hikvision pătrunde în sectorul de interfonie și videointerfonie cu un kit IP extrem de fiabil, ușor de instalat și configurat. Kitul DS-KIS701 reprezintă soluția ideală pentru deținătorii de interfoane analogice pe 2 fire care doresc un upgrade al sistemului la unul de videointerfonie IP.

Hikvision a lansat primul radar de securitate pentru detecția de intruziune

2019-01-28
Prevăzut cu cea mai recentă tehnologie de analiză și indicare cu precizie a locației unde se desfășoară mișcarea, noul radar Hikvision poate identifica până la 32 de potențiali intruși chiar și în condiții vitrege de funcționare.

Ce este și cum se utilizează funcția ANR?

2019-01-28
ANR sau Automatic Network Replenishment este o funcție proprietară produselor IP Hikvision cu rol în asigurarea unui grad minim de backup pentru sistemele de supraveghere.

Hikvision dă startul celui de-al doilea roadshow paneuropean

2019-01-11
Hikvision, producătorul mondial de soluții și produse de supraveghere video, a anunțat un nou roadshow paneuropean în 2019. Din februarie până în iulie, 3 camioane Hikvision vor vizita 69 de orașe din toată Europa.

Noul Hub wireless Hikvision, antiefracție cu confirmare video

2018-11-26
AXHub reprezintă cea mai recentă inovație în materie de sisteme de antiefracție. Componentă a portofoliului Hikvision, seria AX este dedicată sistemelor rezindețiale și spațiilor comerciale de dimensiuni reduse.

Patru modalități de filtrare a alarmelor false de la Hikvision

2018-11-21
Oare câți clienți cu afaceri mici și mijlocii sunt interesați să beneficieze de cele mai inteligente funcții din rândul sistemelor de supraveghere video fără prea multe investiții? Utilizând produse Hikvision, aceștia se pot bucura de beneficiile unui sistem performant, capabil să filtreze alarmele false cu o precizie de 90%, fără prea multe investiții.

Producția Sur-Gard System I/II va fi oprită

2018-11-20
Începând cu 1 decembrie 2018, Sur-Gard System I/-IP și dispeceratele System II nu vor mai fi disponibile. Oprirea producției este cauzată de scoaterea din uz de către furnizor a unor componente esențiale și de faptul că nu există înlocuitori compatibili pentru acestea.
«12»
Secpral.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru ca oferta noastra sa fie relevanta respectiv pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dvs. pe Website-ul nostru. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru va rugăm să alocati timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.


Sunt de acord