x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Genetec Security Center 5.9.1 este aici

Canadienii de la Genetec tocmai au lansat primul release minor pentru Security Center 5.9. Acest release introduce noi niveluri de control pentru responsabilii de securitate care pot distribui si exporta fisiere video din platforma unificata Security Center. De asemenea, aceasta versiune consolideaza rezistenta sistemului facilitand identificarea si anihilarea breselor comune conform unui set de recomandari practice de sporire a securitatii. Iata cateva dintre noutatile aduse de noua versiune.

Setare parole generate aleator pentru camere IP

Conform unui studiu efectuat de specialistii Genetec in randul unor sisteme Genetec care cumuleaza in jur de 45.000 de camere, un sistem din 4 utilizeaza adesea datele implicite de autentificare. Aceasta practica furnizeaza o cale sigura de acces neautorizat in sistem.

Noul manager de parole seteaza parole puternice generate aleator doar din cateva clickuri.

Exportul fiserelor video conform regulii “two-man-rule”

Security Center 5.9 a introdus noi unelte de prevenire a exportului neautorizat de fisiere video, prin adaugarea de semnaturi digitale si watermark. Versiunea 5.9.1 vine cu un plus in controlul si protectia fisierelor video cu un nivel ridicat de sensibilitate. Aceasta metoda supervizata utilizeaza principiul two-man-rule. La exportul unui fisier video, software-ul va solicita introducerea unui al doilea set de credentiale.

Ecosistem de firmware-uri

Pastrarea camerelor IP la ultima versiune de firmware este un process complex. Responsabilul de securitate trebuie sa urmareasca in permanenta lansarile noilor versiuni de firmware. Daca sistemele contin diferite modele de camere de la mai multi producatori, atunci efortul este considerabil. Lansarea unei noi versiuni de firmware atrage dupa sine o verificare a compatibilitatii cu versiunea de software de management. Ulterior, dupa verificarea tuturor detaliilor se poate actualiza camera la versiunea respectiva.

Genetec detine un ecosistem de firmware-uri numit Firmware Vault. Acest ecosistem elimina toti pasii premergatori actualizarii de firmware, i.e. aceasta operatie va putea fi realizata cu usurinta si extrem de rapid. Practic, Firmware Vault va da o notificare cand noi versiuni de firmware compatibile cu camerele din sistem sunt disponibile. Acestea pot fi descarcate si distribuite camerelor din cateva clickuri. In spate, Firmware Vault utilizeaza un serviciu proxy numit Genetec Update Service care nu necesita configurare din partea administratorilor de retea.

Pana la versiunea 5.9.1, Firmware Vault furniza informatii doar pentru camerele Hanwha Techwin. Incepand cu aceasta versiune s-au alaturat acestui program cei de la Axis Communications, Bosh Security and Safety Systems si Panasonic i-PRO!

Export rapoarte cu privilegiile utilizatorilor

Unealta Privilege Troubleshooter introdusa in versiunea 5.8 permite administratorilor platformei unificate Security Center sa analizeze din cateva clickuri privilegiile utilizatorilor pentru diferite dispozitive sau actiuni. Noua versiune permite exportarea acestor rapoarte si stocarea acestora pentru analize ulterioare.

Analiza eficienta a evenimentelor generate de Camera Integrity Monitor

Camera Integrity Monitor reprezinta o componenta software dezvoltata de KiwiVision si integrata nativ in Security Center. Aceasta genereaza alerte daca fisierele video capturate de camerele de supraveghere difera fata de o imagine de referinta. Operatorii de securitate pot identifica astfel cu rapiditate actiuni de sabotaj si vandalizare sau daca unitatile video necesita mentenanta. Noul Dashboard care incorporeaza Camera Integrity Monitor simplifica modul de vizualizare a evenimentelor. Afiseaza o imagine de referinta, imagini cu un eveniment si imagini actuale side-by-side. Toate informatiile sunt afisate in acelasi loc, iar operatorii pot evalua fiecare situatie extrem de rapid.

Integrare nativa a echipamentelor de control acces din familia HID Origo

Noua integrare inregistrata in materie de control acces, mai exact cu echipamentele HID Origo, permite utilizarea terminalelor mobile (Android si iOS) pe post de credentiale in vederea garantarii accesului in zone segregate. Aceasta noua platforma functioneaza pe principiul unui abonament. Daca telefonul este pierdut sau furat, posesorul acestuia nu isi pierde credentialele care pot fi reasignate unui nou dispozitiv. Daca un angajat nu mai face parte din companie, credentialele acestuia pot fi distribuite noului angajat.

 

Ce este un release minor?

Un release minor reprezinta un update frecvent al unei versiuni majore de SC. In cazul in care un sistem este 5.9, acesta poate fi actualizat fara costuri la releasul minor 5.9.1. Daca sistemul este orice alta versiune fata de 5.9, atunci acesta poate fi actualizat direct la 5.9.1 prin activarea unei licente Genetec Advantage. Pe langa licentele de tipul advantage trebuie tinut cont de cerintele hardware necesare instalarii SC 5.9.1, care depind si de numarul de unitati video si control acces integrate.

Articolul original poate fi accesat aici.

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala