x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Noua generatie de echipamente AcuSense marca Hikvision

Hikvision, cel mai mare producator de sisteme de supraveghere video, cu ajutorul celor mai recenti algoritmi de tipul deep learning in combinatie cu echipamente dedicate, pot reduce alarmele false avand o acuratete de 98%. Aceasta valoare se obtine evident prin respectarea conditiior de instalare, cum ar fi inaltimea, lentila, rezolutia, indicatiile consemnate intr-un articol publicat recent pe blogul nostru: Tehnologia AcuSense este aici!.

Scopul acestei solutii, lansata oficial in anul 2018, consta in a oferi posesorilor de afaceri mici si medii precum si sectorului rezidential accesul la servicii si la alarme inteligente. Pe scurt, AcuSense permite salvarea doar a informatiilor utile, a alarmelor generate de prezenta oamenilor sau autoturismelor, utilizand astfel intr-o maniera extrem de eficienta suportul de stocare si reducand semnificativ timpul necesar cautarii si identificarii unui anumit eveniment. Orice alte evenimente generate de conditii meteorologice sau animale sunt filtrate, iar in functie de tipurile de echipamente din componenta sistemului, acestea sunt pastrate pentru verificari ulterioare.

Fata de generatia intaia de echipamente prevazute cu tehnologia AcuSense, noua generatie se evidentiaza prin:

  • Precizie sporita in materie de alarme. Noul algoritm de tipul deep learning imbunatatit analizeaza fluxurile video provenite de la camerele de supraveghere si le eticheteaza ca “human”, “vehicle” sau “others”. Fluxurile video cu etichetele human si vehicle vor genera alarme care vor fi transferate prin intermediul echipamentelor de inregistrare echipelor de securitate. Evenimentele etichetate ca others vor fi ignorate de sistem. Din punctul de vedere al performantelor, acest algoritm se lauda cu o precizie de pana la 98% in eliminarea alarmelor false. Astfel, personalul de securitate isi poate canaliza energia in vederea analizei evenimentelor sugestive. Evenimentele etichetate ca human si vehicle sunt salvate in doua categorii de evenimente cu aceleasi denumiri pentru o cautare mai facila.
  • Detectie de miscare imbunatatita cu clasificare persoane si vehicule. Cu totii suntem familiarizati cu avantajele inregistrarii la detectia de miscare. Noua generatie AcuSense, in cazul unei detectii de miscare, analizeaza daca evenimentul a fost sau nu asociat cu o persoana sau cu un vehicul si daca este necesara declansarea unei alarme sau nu. Cu alte cuvinte, functia de detectie de miscare specifica acestei generatii de echipamente utilizeaza principiul introdus de AcuSense, totul rezumandu-se la cresterea performantelor in cazul etichetarii alarmelor.
  • Comunicare bidirectionala si flash-uri.  Daca este necesara interventia de la distanta in timp real, pe durata producerii unui eveniment, Hikvision pune la dispozitie camere de supraveghere prevazute cu un led in spectrul vizibil care poate functiona intermitent la eveniment. Flashing-ul poate fi adesea insotit de notificare audio. In paralel, operatorul de securitate poate comunica de la distanta cu persoana care sta la baza generarii evenimentului prin intermediul unei camere IP prevazute cu microfon si difuzor. Noile camere AcuSense permit incarcarea fisierelor audio custom pe langa cele predefinite.
  • Performante remarcabile in conditii cu iluminare redusa. Noile camere AcuSense sunt prevazute cu lentile cu o apertura F1.4. O astfel de apertura permite unei cantitati mai mari de lumina sa patrunda prin lentila, lumina care contribuie la crearea imaginilor performante, lizibile, chiar si in conditii reduse de iluminare.
  • Raze de actiune marite. In comparatie cu prima generatie de camere AcuSense, noile camere sunt capabile sa clasifice evenimente de la 10, 15 sau 22m (valori specifice generatiei intai) la distante de 20, 25 si 30m, in functie de model si lentila bineinteles.
  • Rezolutii. Gama de camere este completata de modele cu rezolutii de 2MP, 4MP si 8MP, dome-uri sau bullet-uri in functie de nevoi.

Vezi mai multe urmarind video-ul de mai jos:

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala