x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Un trio marca Hikvision

Inceputul primaverii intregeste familia de videointerfoane IP Hikvision cu trei noi modele extrem de compacte, usor de instalat si configurat. Acestea sunt dedicate in primul rand sistemelor de videointefonie pentru una, doua sau patru familii.

Fata de modelele anterioare, DS-KV8102IM / DS-KV8202-IM / DS-KV8402-IM, noile posturi de exterior, DS-KV8113-WME1 / DS-KV8213-WME1 / DS-KV8413-WME1 se remarca printr-un design extrem de placut care permite montajul aparent, trei leduri indicatoare de stare (mai exact apelare, convorbire si comanda deschidere usa), WiFi incorporat si, nu in ultimul rand, interfata web pentru configurare.

 

Configurare si functii noi

Hikvision implementeaza urmatoarea functie de informare vocala venita din partea posturilor: in primele 10 secunde de la punerea sub alimentare (fie 12VDC sau PoE), daca se apasa de 5 ori butonul de apelare pentru DS-KV811E-WME1, butonul 1 pentru DS-KV8213-WME1 si DS-KV8413-WME1, un mesaj vocal va dicta adresa IP a acestuia.

Posturile sunt prevazute cu o interfata web similara cu interfetele DVR/NVR-urilor si ale camerelor IP Hikvision.

Utilizatorii pot vizualiza imagini si comunica in timp real cu persoanele din proximitatea postului de exterior fara un apel in prealabil. La nevoie se pot efectua screenshot-uri sau se pot inregistra fluxuri video prin intermediul celor doua butoane dedicate.

Din submeniul Organization Status se pot afisa cardurile inrolate in postul de exterior. Gestionarea acestora este posibila doar din aplicatia de management free-of-charge IVMS-4200v3 sau IVMS-4200AC.

Posturile de exterior pot fi prevazute cu un cititor de carduri extern conectat pe RS-485.

O noutate inregistrata in randul posturilor de videointerfonie IP Hikvision consta in posibilitatea inrolarii acestora la retelele wireless din raza lor de acoperire. Acest lucru se poate realiza din interfata web, setari Wi-Fi.

Principiul de utilizare a mai multor posturi de exterior care sa apeleze aceleasi posturi de innterior este identic cu cel din sistemele de videointerfonie modulare IP. Mai exact, intr-un sistem poate exista un singur post de exterior master si pana la 8 posturi slave sau extensii. Implicit, toate posturile de exterior sunt configurate ca master. Conversia unui post master la slave consta in navigarea in submeniul Intercom->Device ID Configuration si modificarea parametrului Villa Door Station No. din valoarea 0 (master) in 1. Daca sistemul are 2 extensii, atunci din acelasi meniu al viitoarei extensii cu numarul 2 se va defini valoarea Villa Door Station No cu 2. Aceasta operatie necesita restartarea echipamentului.

Dupa restartarea echipamentului, se va naviga in Configuration->Advanced Settings->Other, iar in campul Main Villa Door Station IP se va completa adresa IP a postului de exterior master.

Posturile de exterior pot controla doua yale electromagnetice conectate de exemplu la o poarta pietonala de acces si la o automatizare. Timpii de control ai acestor contacte se pot modifica din interfata web Configuration->Intercom->Access Control and Elevator Control. De asemenea, din acelasi meniu se pot defini parametrii pentru un controller de lift.

Cele trei posturi de exterior sunt compatibile cu aplicatia client IVMS-4200 si IVMS-4200 AC, prin intermediul carora administratorii pot inrola carduri care functioneaza pe o frecventa de 13.56MHz.

 

Alte caracteristici:

  • Rezolutie camera 2 megapixeli

  • Iluminator IR pana la 3 m

  • Functii de imbunatatire imagini video specifice sistemelor de supraveghere video: BLC, DNR, WDR

  • Compatibil cu cardurile Mifare de 13.56MHz

  • Placa de retea wireless incorporata in 2.4GHz

  • 2 relee pentru deschidere usi/automatizari etc.

  • 4 intrari de alarma, tamper

  • Slot card micro SD de capacitate maxima 128GB

  • Alimentare PoE (IEEE802.3af), 12VDC, consum maxim 10W

 

Configuratie maxima admisa

Indiferent ca este vorba de modelul cu unul, doua sau patru butoane, numarul maxim de posturi de exterior care pot fi conectate in acelasi sistem este 8. Pe cealalta parte, posturile de interior pot fi si ele setate in format master-slave, monitorul principal subordonand maxim 5 extensii. Cu alte cuvinte, pana la 9 posturi de exterior pot suna la acelasi post de interior. Mai mult, pana la 9 posturi de exterior pot suna simultan la maxim 6 posturi de interior.

 

Asadar putem face o analogie cu sistemele de videointerfonie clasice, mai exact cu conectarea in paralel a mai multor posturi de exterior cu unul, doua sau trei posturi de interior.

Monitorul principal din structura de mai sus este creierul operatiunilor, fiind singurul echipament din intreaga structura care se va inrola intr-un cont Hik-Connect in vederea transmiterii apelurilor catre smartphone-uri cu sisteme de operare Android si iOS.

 

Compatibilitate

Cele trei modele de exterior sunt compatibile atat cu monitoarele din generatia intaia de monitoare, ca DS-KH6310-WL si DS-KH6210-L, cat si cu monitoarele din generatia a 2-a DS-KH6320-WTE1, DS-KH8350-WTE1, DS-KH8520-WTE1.

 

Spor la proiecte,

Cristian

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala