x
LISTA PRETURI - 2022-08-18

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

Genetec Security Center 5.9 a fost lansat oficial

Canadienii de la Genetec au lansat in urma cu cateva zile noua versiune a platformei unificate Security Center, versiunea 5.9. Indiferent daca utilizati deja un sistem Genetec sau sunteti un novice in domeniu, ultima versiune a acestei platforme introduce noi functii extrem de utile pentru operatorii si administratorii sistemelor de securitate.

Genetec Security Center ofera un nivel ridicat de protectie impotriva sabotajului camerelor de supraveghere si a exportului neautorizat al inregistrarilor. De asemenea, acesta vine in ajutorul administratorilor de sistem in unificarea eficienta si consolidarea sistemelor de comunicatii din multiple locatii intr-un singur sistem.

Iata cateva dintre noutatile inregistrate de aceasta noua versiune de software.

 

Protectia integritatii fisierelor video

Fisierele video exportate din Security Center Omnicast (modulul software CCTV) utilizeaza un model EdDSA de semnatura digitala. Acest model ofera un nivel sporit de protectie in fata incercarilor de sabotare sau frauda.

Watermarkul video, o alta metoda de protectie a datelor video, poate fi aplicat atat pe fluxurile video live cat si pe inregistrari. Informatii precum nume utilizator, nume gazda si nume camera pot fi suprapuse pe imaginile video. Aceste metode descurajeaza partajarea neautorizata catre entitati externe.

Rolul Media Gateway, responsabil cu redirectionarea pachetelor video dintre camere, clienti si server, poate gestiona trafic IPv6. Datorita acestui fapt, securitatea intregului sistem atinge un nou nivel de protectie.

 

Gestionarea eficienta a update-urilor de sistem

Nu toate sistemele pot fi actualizate in bloc la ultimele versiuni de software. Insa pastrarea sistemului la versiunile curente de software poate reprezenta o strategie puternica de cibersecuritate. Suportul de tipul LTS (Long-Term Support) ofera organizatiilor posibilitatea de a-si mentine sistemele cat mai sigure intre doua sau mai multe cicluri de upgrade pe termen lung.

Suportul LTS pune la dispozitie patch-uri software cu rol de solutionare a bugurilor software si a eventualelor vulnerabilitati. Metodologia LTS asigura siguranta sistemului pana la actualizarea la o noua versiune.

 

Usurinta in implementare pentru dispozitivele mobile

Versiunea 5.9 simplifica procesul de implementare in mod special al inregistrarii dispozitivelor mobile in Security Center. Aplicatia mobila Genetec Mobile a fost certificata de curand cu WMWare Workspace One si Microsoft Intune.

 

Sisteme de adresare publica integrabile in Security Center 5.9

Versiunea 2.9 a plugin-ului SIPELIA lansat in aceeasi zi cu versiunea SC5.9 permite integrarea dispozitivelor SIP in grupuri de apelare la un click distanta. Operatorii pot trasnmite mesaje pre-inregistrate sau live tuturor dispozitivelor dintr-un anumit grup de apelare, crescand astfel viteza de raspuns si, bineinteles, de coordonare.

Comunicand prin echipamente SIP, operatorii pot transmite mesaje unei game vaste de echipamente ca: interfoane IP, posturi de exterior si telefoane VoIP.

 

Un sistem actualizat este un sistem protejat

Printr-un raport specific, Genetec Security Center 5.9 indica care dintre echipamentele de control acces utilizeaza ultima versiune de firmware. Noile versiuni de firmware, de regula, contin solutionari pentru vulnerabilitatile descoperite in versiunile anterioare. Acest raport scoate in evidenta echipamentele cu versiuni depasite si pentru care actualizarea este obligatorie.

Un nou eveniment specific sistemelor de control acces a fost introdus. Este vorba de evenimentul "door secured" (usa securizata), prin care se valideaza faptul ca usa este inchisa si securizata. O usa este securizata daca in etapa de instalare a sistemului de control acces s-a prevazut atat o yala electromagnetica cat si un senzor de stare (inchisa/deschisa). Acest eveniment este afisat atat in panoul de evenimente cat si in widget-ul specific usilor.

 

Investigarea rapida a evenimentelor de efractie

Timpul reprezinta esenta in randul sistemelor de efractie, mai exact in termeni de reactie. Security Center 5.9 sporeste viteza de reactie a operatorilor in fata eventualelor riscuri.

Camerele sunt mapate direct la intrarile individuale ale centralelor de efractie fata de versiunile anterioare in care acestea erau conectate la zonele de efractie. In conditiile generarii unei alarme de o intrare, camera asociata acesteia va fi afisata automat operatorilor. Acestia pot raspunde in timp util la eveniment. Multumita noului panou de evenimente specifice sistemelor de efractie, operatorii sunt in permanenta conectati la starea sistemului din orice fereastra/meniu/submeniu s-ar afla.

 

Dashboard-uri personalizate cu noile widget-uri de alarme

Introduse in versiunea 5.8, dashboardurile urmaresc afisarea informatiilor vitale ale sistemului in timp real. Incepand cu acea versiune, numarul de widget-uri specializate a fost in permanenta crestere. De exemplu, versiunea 5.8.1 a introdus widget-ul Occupancy (gradul de ocupare) si Flow pentru sistemele de contorizare KiwiVision, precum si widgetul de monitorizare sanatate sistem.

Versiunea 5.9 include widgetul de contorizare sau lista de alarme active si evenimente. Acestea pot fi activate si adaugate unui dashboard pentru accesul facil la mai multe informatii deodata.

Daca sistemul existent Security Center este depasit tehnologic si se impune un update de software sau daca doriti sa aflati mai multe despre toate functiile introduse de aceasta versiune, contactati reprezentantii Secpral pentru mai multe detalii.

Articol original: https://resources.genetec.com/blog/whats-new-in-security-center-5-9

 

Spor la proiecte,

Cristian

Internet Explorer 11 End of Life

Internet Explorer 11 End of Life

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

Top 8 tendinte in industria securitatii in 2022

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

KBULL424SW – Kit pentru porti culisante de maxim 450 kg

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Wisenet Road AI - Solutii AI de gestionare a traficului de la Hanwha Techwin

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Solutiile integrate de securitate de la Tyco si avantajele acestora

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

Procesare Metrici LPR pentru inregistrari video

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

DS-K1T802M - Noul terminal de control acces standalone

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala

Metrici automatizeaza procesul de cantarire industriala