x
LISTA PRETURI - 2022-06-28

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Comanda HDD-uri Seagate cu o capacitate cumulata de 12TB si poti castiga un rucsac Samsonite! /// Secpral lanseaza SK-TS1interfon de bloc GSM! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

MODUL DE COMUNICARE IP COMPATIBIL CU CENTRALE DSC

MODUL DE COMUNICARE IP COMPATIBIL CU CENTRALE DSC

SKLINK

Modul de comunicare IP compatibil cu centralele DSC care suporta TLINK, raportare evenimente si acces DLS prin SKLink Receiver, comunicatie criptata
Producator
SECPRAL

Produse complementare

ASISTENTA

SUPORT TEHNIC

click pentru detalii ∇

Contactati-ne la unul din numerele de telefon listate pe pagina de contact si colegii nostri dedicati vor raspunde oricarei solicitari.

De asemenea, ne puteti transmite un e-mail catre tehnic@secpral.ro si vom raspunde in maxim 24 de ore.
ASISTENTA

SERVICE SPECIALIZAT

click pentru detalii ∇

Daca doriti sa trimiteti un echipament in service, fisa de service este disponibila aici.

Produsul va trebui returnat impreuna cu fisa de service la punctul de lucru de unde a fost achizitionat.
  1. DETALII

Disponibilitate IN STOC
Producator SECPRAL
Tip produs COMUNICATOARE
Comunicare tip TCP/IP

Descriere

Modulul SKLink este un modul de comunicare dezvoltat de catre Secpral COM pentru centralele de tip DSC care suportã T-LINK.( PC4020, PC1616, PC1832, PC1864)

Modul în care se realizeazã comunicarea aduce o mare ușurințã în instalare si programare.

Astfel, nu este nevoie nici de IP real nici de IP fix în locatia utilizatorului și nici nu trebuie intervenit în programarea routerului pentru a se realiza redirectãri de porturi (port forward), și cu toate acestea, centrala poate fi accesatã din exterior.

Prin intermediul acestui modul se poate programa centrala de la distantã prin internet/intranet cu ajutorul programelor DLS, identic cu programarea localã prin PC-LINK. Astfel, se poate realiza întreaga programare a centralei, se pot modifica utilizatorii, se pot modifica alocãrile de zone si partiți, se poate seta data si ora centralei, descarca evenimentele din memoria centralei, se poate arma si dezarma sau orice altã operatiune care este posibilã prin intermediul programelor DLS.

În plus, modulul îndeplinește și funcția de interfatã de comunicare IP la un Receiver software(dispecerat), fara a fi nevoie de echipamente hardware dedicate ci doar de un PC si licenta software SkLink Receiver. Acesta este parte componenta a suitei SEKA , deci este compatibil și cu Seka CMS4.

Datoritã faptului cã mediul de comunicare depinde de conexiunea de internet din locatia unde este instalatã centrala, nu este recomandatã comunicarea folosind doar SKLink-ul ci și un alt canal principal de comunicare (PSTN, GPRS etc).

Accesul la centrala de alarmã prin DLS poate fi restrictionat la instalare. Astfel, accesul poate fi permanent sau temporar, activat de catre utilizatorul centralei de alarmã prin generarea unui eveniment specific programabil. In acest fel se realizeazã limitarea accesului la centralã de cãtre prestatorul de servicii doar cu acordul utilizatorului.
Datoritã faptului cã modulul inițiazã permanent conexiunea cu SKLink Receiver, programarea centralei se v-a face prin intermediul receptorului. Astfel indiferent dacã echipamentul de acces la internet al utilizatorului isi schimba IP-ul, receiver-ul v-a recunoaște întotdeauna aceastã adresã și o v-a putea accesa. De asemenea, deoarece modulul deschide canalul de comunicare, nu este nevoie de programarea echipamentului de internet pentru a se realiza port-forward.

Având în vedere fapul cã se v-a realiza comunicare peste internet, datele transmise sunt criptate folosind cele mai avansate tehnici de criptare, cu chei programabile.