x
LISTA PRETURI - 2024-04-24

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

Nu sunt filtre disponibile!
Filtre
Seka Central Monitoring Station 4 (CMS4) este o platformă software dedicată monitorizării obiectivelor de către dispecerate.
    Platforma utilizează mai multe aplicaÈ›ii, fiecare dedicată procesării specifice.
    Schema generală a platformei este prezentată mai jos.

    

    Legăturile între componentele platformei se fac prin TCP/IP iar interacÈ›iunea cu dispecerii, administratorii È™i operatorii platformei se face prin intermediul browserelor WEB.

 

    Următoarele aplicaÈ›ii fac parte din platforma SekaCMS4:

 

  • Base Server base.png- AplicaÈ›ia principală care procesează toate informaÈ›iile, gestionează conexiunea cu baza de date, primeÈ™te conexiuni de la modulele externe sau de la browserele WEB prin intermediul cărora se operează platforma.

  • Receivere - AplicaÈ›ii specifice fiecarui tip de receiver prin care informaÈ›iile de la obiective sunt introduse în platformă pentru a fi procesate È™i afiÈ™ate dispecerilor. În funcÈ›ie de tipul de dispecerat, pot exista următoarele receptoare:

    • SekaGPRSReceiver4 - Receptor specific pentru utilizarea modulelor din gama SekaGPRS

    • SekaIPReceiver4 - Receptor specific pentru utilizarea modulelor din gama SekaGPRSCombo

    • SekaLINKReceiver4 - Receptor specific pentru utilizarea modulelor din gama SKLink.

    • PSTNReceiver - Receptor specific pentru utilizarea dispeceratelor pe linie telefonică cu format de ieÈ™ire standard SurGard.

    • Generic - Receptor care va fi utilizat la cerere, pe comandă specială, pentru integrarea cu alte tipuri de receptoare È™i care se va putea folosi È™i pentru perioada de tranziÈ›ie de la Seka WS3 la Seka CMS4.

  • SMS Sender - AplicaÈ›ie externă prin intermediul căreia platforma transmite SMS-uri automat sau manual de către dispeceri. În momentul de față, aplicaÈ›ia transmite SMS-uri prin intermenduil modulului de transmitere SekaSMSSender. Pentru devoltarea de interfeÈ›e noi de trimitere SMS se va lua legătura cu Secpral COM.

  • EMail Sender - AplicaÈ›ie externă prin intermediul căreia platforma transmite email-uri automat sau manual de către dispeceri. AplicaÈ›ia suportă protocol SMTP, cu sau fără autentificare, cu sau fără criptare, configurabil din platformă.

  • Force Teams Server - AplicaÈ›ie externă care gestionează conexiunile cu terminalele Android din dotarea echipajelor de intervenÈ›ie pe care rulează SekaForceTeam. Prin intermendiul acestei aplicaÈ›ii se poate comunica echipajelor de intervenÈ›ie alarmele la care trebuie să intervină È™i să primească ghidare pentru a ajunge la locaÈ›ia obiectivului.

  • Raportare Automată - AplicaÈ›ie externă care generează rapoarte predefinite la intervale de timp stabilite È™i le trimite la destinatarii specificaÈ›i în rapoarte.

  • Salvare - Aplicatie externa care genereaza salvari, automat sau manual.

  • Restaurare - Aplicatie externa cu ajutorul careia se restaureaza date salvate anterior.

  Lista aplicaÈ›iilor externe este în continuă dezvoltare.

Brandurile cu care lucram