x
LISTA PRETURI - 2022-08-07

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Fiecare 10TB HDD-uri Seagate = 1 sansa de a castiga un card cadou Dedeman de 500 RON! /// Secpral lanseaza SK-TS1interfon de bloc GSM! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

METRICI MULTICONTROLLER

METRICI MULTICONTROLLER

METMULTICON

LAN controller multi-functional, 2 intrari digitale, 2 iesiri digitale cu releu, o interfata Wiegand 26 biti, interfata web pentru setari si observare, retea WiFi 802.11 b/g/n si Ethernet 10/100 Mbps, protocol HTTP pe TCP/IP, RAW pe UDP/IP si Wiegand 26 biti (optional RFID MIFARE Classic 1k 13.56MHz), compatibilitate software Metrici2 v3.3 si mai sus, alimentare 12-38 V, 5 W, IP65, dimensiuni 16x15x10 cm (cu antenta WiFi), greutate 0.2 kg, carcasa ABS cu doua suporturi pentru sustinere si 3 sloturi protejate cu cauciuc pentru cablare

Producator
METRICI
ASISTENTA

SUPORT TEHNIC

click pentru detalii ∇

Contactati-ne la unul din numerele de telefon listate pe pagina de contact si colegii nostri dedicati vor raspunde oricarei solicitari.

De asemenea, ne puteti transmite un e-mail catre tehnic@secpral.ro si vom raspunde in maxim 24 de ore.
ASISTENTA

SERVICE SPECIALIZAT

click pentru detalii ∇

Daca doriti sa trimiteti un echipament in service, fisa de service este disponibila aici.

Produsul va trebui returnat impreuna cu fisa de service la punctul de lucru de unde a fost achizitionat.
  1. DETALII

Producator METRICI

Metrici MultiController este un produs hardware dezvoltat integral de Metrici. Dispozitivul LAN a fost creat ca un instrument multi-functional. Acesta este proiectat sa functioneze atat in interior cat si in exterior, montat pe perete sau in spatii stramte pentru a actiona ca un controller de intrari si iesiri pentru mai multe dispoztive, are comunicare WiFi sau Ethernet, si este capabil sa emuleze un cititor de carduri Wiegand pentru a mari securitatea locatiei si controlul accesului.

LAN controlerul are doua intrari digitale, doua iesiri digitale si o interfata Wiegand pe 26bits. Cele doua intrari digitale pot fi conectate la doua bucle inductive sau senzori si sa trimita trigger catre motoarele Metrici de detectie, in timp ce cele doua iesiri digitale pot controla doua bariere, semafoare, sau alte dispozitive hardware. Elementul unicat este dat de capacitatile de comunicare in Protocol Wiegand ale MultiControllerului. Are o interfata Wiegand pe 26 bits, ce ii ofera capacitatea de a emula un cititor de carduri si sa comunice cu o centrala Wiegand.

Metrici MultiController are posibilitatea si de a se transforma in cititor RFID. Astfel, acesta poate avea incorporat un cititor RFID de tipul MIFARE Classic 1k 13.56 MHz.

Aceasta functie poate fi folosita si independent pentru a transmite citirea intr-o baza de date externa sau pentru anumite actiuni: deschidere bariera, usa, inregistrare eveniment etc., fie in combinatie cu motoarele Metrici de detectie, pentru o incrucisare cu numarul de inmatriculare, de exemplu, si intreprinderea unei actiuni doar daca cele doua (numar de inmatriculare si card) sunt inregistrate in baza de date. Functia RFID si Wiegand sunt independente una de cealalta si pot functiona concomitent pe acelasi dispozitiv. Totusi, trebuie mentionat ca RFID este optional.