x
LISTA PRETURI - 2023-09-24

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Aboneaza-te la newsletter /// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INCHIZATOAREINCHIZATOARE
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

MODUL GPS AUTO
FMB120
Modul cu antene GNSS si GSM interne, poate colecta coordonatele dispozitivelor si alte date utile si le poate transfera via retea GSM catre server, ideal pentru aplicatii in care e nevoie de localizarea obiectelor aflate la distanta (companii de inchiriere masini, servicii taxi, transport public, logistica etc.)
PROMO
MODUL GPS AUTO
FMB140
Modul cu tehnologie GSM/GNSS/Bluetooth avansata si procesor de date CAN integrat, solutie 2 in 1 - tracker GPS si adaptor CAN, permite citirea datelor CAN de la variate tipuri de vehicule, inclusiv masini electrice, camioane, autobuze si masini speciale
PROMO
SONDA LITROMETRICA PENTRU CAMIOANE SI UTILAJE
SEKA EASY LIT
Sonda litrometrica pentru camioane si utilaje, lungime maxima 1m, dimensionabila prin taiere
PROMO
MODUL GPS AUTO CU ANTENA GPS INCLUSA
SEKA EASY TRACK
Modul GPS auto cu antena GSM inclusa
PROMO
ALL CAN 300
Informatiile preluate de pe magistrala CAN a vehiculului cu privire la consum combustibil, nivel carburant, RPM, index kilometri si ore de functionare motor, vor fi preluate de catre echipamentul GPS numai in situatia in care se monteaza interfata ALL CAN 300
PROMO