Autentificare

AutentificareParola:


Inregistrare client nou

Clienti noi se pot inregistra pe pagina noastra apasand linkul de mai jos. Dupa inregistrare contul Dvs. trebuie validata. Dupa validare veti primi o instiintare pe adresa de email cu care v-ati inregistrat.
Inregistrare client nou >>
Inregistrare
 

Stalp de gradina 180 ░, fascicul circular, 0,8 m.

Stalp de gradina 180 ░, fascicul circular, 0,8 m.

SPIRO 80

La Comanda
Producator: BUNKER SEGURIDAD
Stalp de gradina 180 ░, fascicul circular, 0,8 m.
 1. Detalii produs

Producator BUNKER
 • SPIRO - Stalp de gradina 180 °,
 • Fascicul circular,
 • Inaltime: 0,8 sau 1,5 m

Download(Resurse)

Accesorii

Produse similare

Youtube

 

Blog


Noul modul de intrari-iesiri Kantech
2019-08-14
    Johnson Control a lansat noul modul Tyco Kantech RS-486 cu intrari/iesiri pentru sporirea flexibilitatii sistemelor de control acces care au in componenta controllere KT-1, respectiv KT-400.

citeste mai departe ...

 

Johnson Control a lansat noul modul Tyco Kantech RS-486 cu intrari/iesiri pentru sporirea flexibilitatii sistemelor de control acces care au in componenta controllere KT-1, respectiv KT-400.

Cele 16 terminale pot fi configurate ca intrari sau iesiri in grupuri de patru. Avantajul acestui modul consta in reducerea cablajului necesar pentru conectarea senzorilor, detectorilor, dispozitivelor de alarmare sau a altor echipamente de control sau semnalizare.

Modulul de intrari/iesiri este integrat nativ in software-ul de management EntraPass Security, incepand cu versiunea 8.10, ca parte dintr-un sistem de control acces si monitorizare alarme.

 

Functii de baza

 • Solutie eficienta din punctul de vedere al raportului calitate-pret pentru extinderea sistemului de control acces cu porturi de intrari si iesiri.

 • Dimensiuni extrem de reduse.

 • Pana la 16 module pot fi interconectate pentru controlul lifturilor.

 • 16 led-uri pe placa fiecarui modul pentru indicarea vizuala a starii acestuia si o diagnosticare rapida.

 • Maxim 256 de intrari si iesiri pot fi subordonate de un singur controller KT 1 si KT 400.

 • Intrare dedicata de tamper.

 • Reduce considerabil cablajul.

 • Integrat nativ in software-ul de management EntraPass Security Management, versiunea 8.10 si versiunile mai recente.

 

 

 

 

Spor la proiecte!

Cristian


Noul cititor de carduri pe USB marca Hikvision
2019-08-06
    Noul cititor Hikvision DS-K1F100-D8E pe USB poate fi conectat la un computer, laptop sau la orice alt dispozitiv compatibil pe interfata seriala. Nu necesita un driver, iar functionalitatea de tipul plug-and-play ne asigura functionarea imediata dupa conectare.

citeste mai departe ...

 

Hikvision, cel mai mare producator de sisteme de supraveghere video, a patruns de cativa ani pe piata sistemelor de control acces si videointerfonie IP. Intr-o oarecare masura, ambele sisteme limiteaza accesul intr-o zona segregata. Fie ca este vorba de un ansamblu rezidential, o cladire de birouri, spatii comerciale, acestea pot fi prevazute cu solutii de control acces sau videointerfonie pentru a limita accesul persoanelor neautorizate. In aceste situatii, accesul se realizeaza, uzual, pe baza unui card, cod sau prin metode biometrice de autentificare si autorizare ca amprenta, recunoasterea faciala etc.

Sistemele de control acces sau videointerfonie sunt prevazute cu cititoare de carduri care pot functiona in diferite tehnologii, spre exemplu, EM 125kHz, Mifare, Desfire, IOPROX, sau alte formate specifice producatorilor.

Metodele de adaugare a utilizatorilor difera de la producator la producator, insa majoritatea presupun, intr-o prima instanta, prezentarea cardului la un cititor din sistemul de control acces sau videointerfonie in vederea definirii acestuia. Adaugarea propriu zisa se realizeaza din aplicatii software instalate pe un PC sau laptop din aceeasi retea cu centrala sau videointerfonul IP.

Sa presupunem ca avem pe pozitie toate cititoarele de control acces, iar administratorul doreste sa inroleze un nou card de utilizator. Ce presupune adaugarea unui utilizator? Se acceseaza o interfata de configurare din aplicatia software, unde se vor adauga datele utilizatorului. Now comes the tricky part. Pentru salvare informatii card, adminitratorul de sistem va fi nevoit sa se prezinte la cel mai apropiat cititor de proximitate pentru a prezenta cardul. Poate fi in imediata proximitate a biroului acestuia sau, in cel mai rau caz, la intrarea in perimetru. Exista situatii in care seria inscrisa pe card poate sa coincida cu valorile afisate de software. Aceasta este cea mai fericita situatie, dar cum s-ar putea trece peste obligativitatea de deplasare la un cititor si prezentare card? Ei bine, cei de la Hikvision au lansat un mic companion care vine in ajutorul instalatorilor si a responsabililor de securitate in procesul de definire carduri noi de utilizare pentru sistemele proprietare de control acces sau videointerfonie IP.

Noul cititor Hikvision DS-K1F100-D8E pe USB poate fi conectat la un computer, laptop sau la orice alt dispozitiv compatibil pe interfata seriala. Nu necesita un driver, iar functionalitatea de tipul plug-and-play ne asigura functionarea imediata dupa conectare. Plaja de carduri compatibile include carduri Mifare si EM cu frecvente de citire de 13.56MHz si 125KHz.

Acesta este integrat nativ in aplicatiile software de centralizare si managment IVMS-4200 AC si bine cunoscuta aplicatie IVMS-4200.

 

Utilizare

IVMS-4200 AC permite adaugarea de persoane cu diferite modalitati de autentificare. Printre acestea se regaseste autentificarea via card. Pentru fiecare persoana se poate defini un card de utilizare din submeniul Person->Add.

De aici se va naviga in Settings, unde din meniul de tipul dropdown Card Enrollment Station, se va selecta cititorul DS-K1F100-D8E atasat fizic pe portul USB la PC-ul pe care ruleaza IVMS-4200 AC.

Cititorul suporta doua tehnologii de carduri EM si Mifare, fapt pentru care operatorul va fi nevoit sa selecteze Card Type in functie de tipul de carduri utilizat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa salvarea setarilor de mai sus, se va da click pe butonul Read, actiune care va activa cititorul si il va aduce intr-o stare de asteptare prezentare card. Se va prezenta cardul, iar numarul acestuia va fi automat afisat in campul Card No.

 

 

 

 

 

Cititorul de carduri DS-K1F100-D8E este de asemenea compatibil cu aplicatia IVMS-4200. Din meniul Access Control, se va defini o organizatie cu un nume sugestiv. Un posesor de card poate fi definit prin click pe butonul Add.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cardul poate fi definit din sectiunea Card unde se va da click pe butonul Add. Ca mod de citire, se va selecta Card Enrollment Mode, iar un click pe butonul Set Card Enrollemnt Station va afisa fereastra de selectie a modelului de cititor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa selectia cititorului pe USB, se va reveni pe pagina anterioara de unde, prin click pe butonul Read si prezentarea cardului, software-ul va returna serialul acestuia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Util si extrem de usor de utilizat, cititorul pe USB Hikvision DS-K1F100-D8E este un must pentru integratorii si administratorii de sisteme de securitate in vederea configurarii de carduri de control acces de la distanta, rapid si eficient.

Contacteaza echipa Secpral pentru mai multe informatii.

 

Spor la proiecte.

Cristian


Noi camere de la Hikvision
2019-08-05
    Hikvision a lansat o nou─â camer─â termic─â turret cu tehnologie bi-spectrum ╚Öi deep learning, care s─â fie de ajutor ├«n detec╚Ťia incendiilor ├«n spa╚Ťiile interioare, ╚Öi o nou─â serie de camere IP Fisheye cu inteligen╚Ť─â artificial─â ╚Öi o func╚Ťionalitate de heat map precis─â, utile ├«n special ├«n aplica╚Ťiile comerciale mari.

citeste mai departe ...

Cameră termică turret cu tehnologie bi-spectrum și deep learning

Hikvision a lansat o nou─â camer─â termic─â turret cu tehnologie bi-spectrum ╚Öi deep learning, care s─â fie de ajutor în detec╚Ťia incendiilor în spa╚Ťiile interioare, inclusiv prin alarme avansate în caz de anomalii de temperatur─â ╚Öi prin alertare vizual─â. Noua camer─â este eficient─â la nivel de costuri (parte din seria DS-2TD1217/V1) ╚Öi reduce riscul incendiilor ╚Öi al daunelor cauzate de acestea.

 

Tehnologie bi-spectrum

Noua camer─â Hikvision detecteaz─â poten╚Ťialele incendii folosind componente hardware interne de calitate ridicat─â pentru capturarea imaginilor cu ajutorul luminii vizibile ╚Öi a luminii infraro╚Öii, lucru care e numit tehnologie bi-spectrum.

Aceast─â tehnologie creeaz─â un preview imagine-în-imagine ╚Öi o fuziune de imagini, ceea ce poate captura cauza alarmei ╚Öi poate s─â fie de ajutor personalului calificat în a evalua situa╚Ťia rapid. Monitorizarea se face printr-un singur canal, ceea ce reduce lungimea de band─â ╚Öi simplific─â procedura de live preview de schimbare a canalelor de la cel termic la cel optic.

Func╚Ťia de fuziune imagini bi-spectrum ofer─â ╚Öi mai multe detalii în variate condi╚Ťii de mediu, facilitând g─âsirea obiectelor ascunse ╚Öi înregistrarea evenimentelor neobi╚Önuite.

Tehnologia de procesare a imaginii combin─â multiple tehnici pentru crearea celor mai bune rezultate de imagini termice. Camera mai folose╚Öte ╚Öi un NETD (noise equivalent temperature difference) de mai pu╚Ťin de 40 mK (aceasta e o m─âsur─â pentru cât de bine poate un detector cu imagini termice s─â disting─â între diferen╚Ťele minuscule în radia╚Ťiile termice din cadrul unei imagini). Asta înseamn─â c─â, cu cât e mai mic─â diferen╚Ťa de temperatur─â perceput─â de camer─â, cu atât mai mic─â va fi ╚Öi valoarea ╚Öi cu atât mai bun─â va fi ╚Öi imaginea.

Alarm─â în caz de anomalii de temperatur─â

Noua camer─â termic─â include ╚Öi o alarm─â pentru anomalii de temperatur─â, care va declan╚Öa o alarm─â odat─â ce temperatura cre╚Öte peste o limit─â setat─â de utilizator. Aceast─â setare îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte semnificativ posibilit─â╚Ťile de avertizare înaintea declan╚Ö─ârii unui incendiu ╚Öi poate alerta personalul de securitate s─â elimine pericolele ascunse înainte ca temperatura s─â ajung─â la pragul de igni╚Ťie sau combustie.

În cadrul unor aplica╚Ťii, poate ajuta la detec╚Ťia fumatului, în special pentru zonele unde fumatul e clar interzis. Prin alarme eficiente, persoanlul poate g─âsi ╚Öi opri indivizii care fumeaz─â înainte s─â polueze mediul sau s─â cauzeze un pericol semnificativ de incendiu.

Reducerea alarmelor false cu deep learning

Camera include un GPU încorporat pe care ruleaz─â algoritmul de deep learning pentru îmbun─ât─â╚Ťirea monitoriz─ârii interioare ╚Öi a detec╚Ťiei intru╚Öilor. Tehnologia sa inteligent─â de analiz─â con╚Ťinut video poate reduce alarmele false filtrând factorii de interferen╚Ť─â cum ar fi schimb─ârile de luminozitate sau mi╚Öc─ârile animalelor. Doar amenun╚Ť─ârile reale declan╚Öeaz─â alarme, eficientizând procesele personalului de securitate.

Echipat─â pentru o dubl─â-func╚Ťie – detec╚Ťie incendii ╚Öi detec╚Ťie intru╚Öi – aceast─â camer─â e recomandat─â pentru solu╚Ťiile antiincendiu ╚Öi antiefrac╚Ťie destinate spa╚Ťiilor interioare, în special în locuri precum depozite, muzee, centre de date ╚Öi b─ânci. Unghiul mare (pân─â la 90°) ╚Öi o carcas─â relativ mic─â, face ca aceast─â camer─â s─â fie u╚Öor de instalat ╚Öi convenabil─â de folosit.

 


 

Serie de camere IP Fisheye

Hikvision a mai lansat ╚Öi o nou─â serie de camere IP Fisheye (DS-2CD63X5G0) cu inteligen╚Ť─â artificial─â. Aceste camere panoramice de 360° folosesc tehnologia de deep learning pentru a livra o func╚Ťionalitate de heat map mai precis─â ╚Öi sunt utile în special în aplica╚Ťiile comerciale mari.

Capturarea imaginilor panoramice de 360° în jurul camerei înseamn─â c─â utilizatorul poate s─â vad─â clar o zon─â mai mare. Acest lucru e îmbun─ât─â╚Ťit de controlul independent al luminii infraro╚Öii în trei direc╚Ťii, care poate fi configurat─â pentru a reduce cantitatea de „reflexii” de pe perete, contribuind astfel la o calitate ridicat─â a imaginii, în special când camera e montat─â pe col╚Ť.

Algoritmul de deep learning se axeaz─â doar pe oameni, îmbun─ât─â╚Ťind acurate╚Ťea func╚Ťionalit─â╚Ťii de heat map. Asta înseamn─â c─â utilizatorii pot vedea „hotspots”, adic─â zonele prin care oamenii trec cel mai des.

Camerele au o calitate ridicat─â a imaginii. Totu╚Öi, ele au o lungime de band─â redus─â, rezultând în economii la nivel de stocare ╚Öi costuri folosind compresia H.265+. Camerele mai includ ╚Öi multiple moduri de expansiune, cu pân─â la 15 moduri de afi╚Öare live view disponibile, fiind astfel u╚Öor de ajustat pentru a satisface preferin╚Ťele utilizatorilor ╚Öi a le îmbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de browsing.

Alte func╚Ťionalit─â╚Ťi includ:

 • Lentil─â Immervision (doar modelul de lentil─â de 12MP ╚Öi 1.29mm)
 • Rezolu╚Ťie de pân─â la 12MP
 • WDR 120dB
 • Distan╚Ť─â IR de pân─â la 15m
 • Microfon ╚Öi difuzor încorporate
 • Func╚Ťionalit─â╚Ťi smart: 6 analize de comportament ╚Öi detec╚Ťie pentru 3 excep╚Ťii
 • IK10/IP66

Camerele sunt de folos în aplica╚Ťiile comerciale ╚Öi pentru c─â func╚Ťia de heat mapping ajut─â în în╚Ťelegerea comportamentului clien╚Ťilor ╚Öi în identificarea produselor care atrag cea mai mult─â aten╚Ťie într-o anumit─â loca╚Ťie. Camerele pot fi folosite ╚Öi în alte aplica╚Ťii mari, cum ar fi g─ârile sau pie╚Ťele publice. Seria de camere va fi benefic─â ╚Öi instalatorilor, având posibilitatea de a monitoriza f─âr─â „unghiuri moarte”, ceea ce face ca solu╚Ťia s─â fie mai eficient─â ╚Öi costurile de instalare s─â fie mai reduse.

Vezi seria de camere pe site-ul Hikvision

 
Secpral utilizeaz─â fi┼čiere de tip cookie pentru ca oferta noastra sa fie relevanta respectiv pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa Dvs. pe Website-ul nostru. ├Änainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru va rug─âm s─â alocati timpul necesar pentru a citi ╚Öi ├«n╚Ťelege con╚Ťinutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navig─ârii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utiliz─ârii fi┼čierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.

Sunt de acord
Website-ul este in lucru in vederea imbunatatirii experientei dvs.
Va multumim pentru intelegere.

OK