x
LISTA PRETURI - 2022-05-17

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate pe secpral.ro! /// Comanda HDD-uri Seagate cu o capacitate cumulata de 12TB si poti castiga un rucsac Samsonite! /// Secpral lanseaza SK-TS1interfon de bloc GSM! /// Vrei cont pe secpral.ro? Da click pe LOGIN -> Inregistrare client, completeaza informatiile necesare si iti vom activa contul in 1-2 zile lucratoare. /// Aboneaza-te la newsletter

X
Scroll
ascunde categoriile ∆
toate categoriile ∇
CCTV IPCCTV IP
CCTV ANALOG HDCCTV ANALOG HD

CCTV ANALOG HD

CONTROL ACCESCONTROL ACCES
INTERFOANEINTERFOANE
INTERFOANE VIDEOINTERFOANE VIDEO

INTERFOANE VIDEO

TURNICHETITURNICHETI

TURNICHETI

NURSE CALLNURSE CALL
GPS AUTOGPS AUTO
APLICATII AVANSATEAPLICATII AVANSATE

APLICATII AVANSATE

INTERFATA GSM PENTRU CENTRALE INS

INTERFATA GSM PENTRU CENTRALE INS

INS GSM2 GATEWAY

INS GSM GATE este un produs multifunctional care se conecteaza cu orice IP PBX, utilizat pentru a implementa eficient tranzitia intre reteaua mobila si VoIP. Caracteristici: 2 canale GSM (GSM: Quad-band 850/900/1800/1900MHz), trimitere si primire SMS, management coduri PIN, limitare durata apel, open API pentru SMS si USSD, server SIP pentru telefoane IP inclus, server web HTTP/HTTPS, configurare usoara via interfata web
Producator
INSIDE TELECOM
ASISTENTA

SUPORT TEHNIC

click pentru detalii ∇

Contactati-ne la unul din numerele de telefon listate pe pagina de contact si colegii nostri dedicati vor raspunde oricarei solicitari.

De asemenea, ne puteti transmite un e-mail catre tehnic@secpral.ro si vom raspunde in maxim 24 de ore.
ASISTENTA

SERVICE SPECIALIZAT

click pentru detalii ∇

Daca doriti sa trimiteti un echipament in service, fisa de service este disponibila aici.

Produsul va trebui returnat impreuna cu fisa de service la punctul de lucru de unde a fost achizitionat.
  1. DETALII

Producator INSIDE TELECOM
Tip produs MODULE

INS GSM GATE este un produs multifunctional care se conecteaza cu orice IP PBX, utilizat pentru a implementa eficient tranzitia intre reteaua mobila si VoIP.

Caracteristici: 2 canale GSM (GSM: Quad-band 850/900/1800/1900MHz), trimitere si primire SMS, management coduri PIN, limitare durata apel, open API pentru SMS si USSD, alarma echilibru via SMS si email, reguli manipulare flexibile, server SIP pentru telefoane IP inclus, server web HTTP/HTTPS, configurare usoara via interfata web.