Autentificare

AutentificareParola:


Inregistrare client nou

Clienti noi se pot inregistra pe pagina noastra apasand linkul de mai jos. Dupa inregistrare contul Dvs. trebuie validata. Dupa validare veti primi o instiintare pe adresa de email cu care v-ati inregistrat.
Inregistrare client nou >>
Inregistrare
 

DVR TURBOHD 4 CANALE CU IESIRE CVBS

DVR TURBOHD 4 CANALE CU IESIRE CVBS

DS-7204HQHI-F1/N

In Stoc
Producator: HIKVISION
DVR TURBOHD 4 CANALE CU IESIRE CVBS
 1. Detalii produs

Producator HIKVISION
Numar canale 4ch
Numar SATA (HDD) 1
Carcasa Metalica
Rezolutie max. 2MP
VIDEO
Numar intrari video 4
Compresie H.264/H.264+
Compatibilitate HDTVI/AHD/CVBS
PERFORMANTA
Tip camere suportate Analogic/HDTVI/AHD/IP Hikvision
Rezolutie max. inregistrare 3 MP
Rezolutii inregistrare 3MP/1080p/720p, 2MP pentru camerele IP
Frame rate Cu 1080p lite inactiv: 3MP/1080p/720p/VGA/WD1/4CIF/CIF@12fps, Cu 1080p lite activ: 3MP/1080p lite/720p/VGA/WD1/4CIF/CIF@25fps
Mod de inregistrare Continuu, detectie miscare, alarma, alarma/detectie miscare, program
Rezolutie de redare Cu 1080p lite inactiv: 3MP/1080p/720p/VGA/WD1/4CIF/CIF, Cu 1080p lite activ: 3MP/1080p lite/720p/VGA/WD1/4CIF/CIF
Acces mobil Android, iOS
Aplicatii mobile iVMS-4500
STOCARE
Porturi SATA 1
Capacitate maxima / HDD 6 TB
Back up USB
INTERFETE
VGA Da
HDMI Da
Intrari audio 1
Iesiri audio 1
Compresie audio G.711u
Interfata retea 1x RJ45 10/100 Ethernet
Interfata seriala RS-485
USB 2x USB 2.0
RETEA
Protocoale TCP/IP, PPPoE, DHCP, Hik Cloud P2P, DNS, DDNS, NTP, SADP, NFS, iSCSI, UPnP, HTTPS, ONVIF
CONDITII DE MEDIU
Temperatura / umiditate functionare -10°C ~ +55°C / 10% ~ 90% RH
SPECIFICATII ELECTRICE
Alimentare 12VDC
Consum 15W
SPECIFICATII FIZICE
Dimensiuni 315 × 242 × 45 mm
Greutate 2 kg

DS-7204HQHI-F1/N face parte din generatia Turbo HD3.0 produsa de Hikvision. Acesta este compatibil cu standardele TurboHD (TVI), AHD, camere analogice conventionale si nu in ultimul rand o camera IP Hikvision de maxim 2 megapixeli. 

La canalul 1 al acestui DVR se pot conecta camere Turbo HD de maxim 3 megapixeli la o rata a cadrelor de 12fps. In rest suporta camere TVI/AHD de 2 megapixeli si o rata de 25fps. 

Camerele din generatia Turbo HD3.0 pot fi conectate la o distanta de maxim 1200m la o rezolutie de 720p, respectiv 800m la o rezolutie de 1080p avand ca mediu de transmisie atat cablul coaxial cat si cel UTP. 

DS-7204HQHI-F1/N imbratiseaza standardul proprietar de compresie dezvoltat de inginerii de la Hikvision si anume H.264+, capabil de reducere cu pana 50% a capacitatii totale de stocare. 

Suporta rezolutia 1080p lite in timp real, mai exact 960x1080p, care conform testelor efectuate de cei de la Hikvision, din punct de vedere calitativ, imaginile sunt similare cu cele pur 1080p.

Exista 3 iesiri video, doua simultane HDMI/VGA la 1080p, iar ce de-a treia este o iesire CVBS spot. 

Pot fi conectate la interfata SATA HDD-uri de maxim 6TB. 

Utilizatorii se pot bucura de functii inteligente ca:

 • VCA (Video Content Analysis) atat pentru camerele analogice cat si pentru cele de tipul smart IP.
 • Doua canale suporta detectie de bariera virtuala si de intrusi.
 • VQD (Video Quality Diagnosis).
 • Sablon de acces al meniului principal similar cu cel de pe smartphone-uri.
 • Posibilitate de export fisier de tipul GUID la definirea parolei. Acesta poate fi utilizat ulterior in contextul pierderii parolei si recuperarii acesteia.

Exista doua modalitati de conectare de la distanta, Cea clasica prin intermediul unui IP static, iar cea de-a doua metoda prin intermediul noii platform HIK-CONNECT.

Permite accesul a maxim 128 de clienti simultani. 

DS-7204HQHI-F1/N are sursa de alimentare 12VDC inclusa, iar consumul este de aproximativ 15W cu HDD-ul inclus. 

Download(Resurse)

Fisa tehnica
Manual de utilizare
DS-7204HQHI-F1/N - CE

Accesorii

Produse similare

Youtube

 

Blog


Noul modul de intrari-iesiri Kantech
2019-08-14
    Johnson Control a lansat noul modul Tyco Kantech RS-486 cu intrari/iesiri pentru sporirea flexibilitatii sistemelor de control acces care au in componenta controllere KT-1, respectiv KT-400.

citeste mai departe ...

 

Johnson Control a lansat noul modul Tyco Kantech RS-486 cu intrari/iesiri pentru sporirea flexibilitatii sistemelor de control acces care au in componenta controllere KT-1, respectiv KT-400.

Cele 16 terminale pot fi configurate ca intrari sau iesiri in grupuri de patru. Avantajul acestui modul consta in reducerea cablajului necesar pentru conectarea senzorilor, detectorilor, dispozitivelor de alarmare sau a altor echipamente de control sau semnalizare.

Modulul de intrari/iesiri este integrat nativ in software-ul de management EntraPass Security, incepand cu versiunea 8.10, ca parte dintr-un sistem de control acces si monitorizare alarme.

 

Functii de baza

 • Solutie eficienta din punctul de vedere al raportului calitate-pret pentru extinderea sistemului de control acces cu porturi de intrari si iesiri.

 • Dimensiuni extrem de reduse.

 • Pana la 16 module pot fi interconectate pentru controlul lifturilor.

 • 16 led-uri pe placa fiecarui modul pentru indicarea vizuala a starii acestuia si o diagnosticare rapida.

 • Maxim 256 de intrari si iesiri pot fi subordonate de un singur controller KT 1 si KT 400.

 • Intrare dedicata de tamper.

 • Reduce considerabil cablajul.

 • Integrat nativ in software-ul de management EntraPass Security Management, versiunea 8.10 si versiunile mai recente.

 

 

 

 

Spor la proiecte!

Cristian


Noul cititor de carduri pe USB marca Hikvision
2019-08-06
    Noul cititor Hikvision DS-K1F100-D8E pe USB poate fi conectat la un computer, laptop sau la orice alt dispozitiv compatibil pe interfata seriala. Nu necesita un driver, iar functionalitatea de tipul plug-and-play ne asigura functionarea imediata dupa conectare.

citeste mai departe ...

 

Hikvision, cel mai mare producator de sisteme de supraveghere video, a patruns de cativa ani pe piata sistemelor de control acces si videointerfonie IP. Intr-o oarecare masura, ambele sisteme limiteaza accesul intr-o zona segregata. Fie ca este vorba de un ansamblu rezidential, o cladire de birouri, spatii comerciale, acestea pot fi prevazute cu solutii de control acces sau videointerfonie pentru a limita accesul persoanelor neautorizate. In aceste situatii, accesul se realizeaza, uzual, pe baza unui card, cod sau prin metode biometrice de autentificare si autorizare ca amprenta, recunoasterea faciala etc.

Sistemele de control acces sau videointerfonie sunt prevazute cu cititoare de carduri care pot functiona in diferite tehnologii, spre exemplu, EM 125kHz, Mifare, Desfire, IOPROX, sau alte formate specifice producatorilor.

Metodele de adaugare a utilizatorilor difera de la producator la producator, insa majoritatea presupun, intr-o prima instanta, prezentarea cardului la un cititor din sistemul de control acces sau videointerfonie in vederea definirii acestuia. Adaugarea propriu zisa se realizeaza din aplicatii software instalate pe un PC sau laptop din aceeasi retea cu centrala sau videointerfonul IP.

Sa presupunem ca avem pe pozitie toate cititoarele de control acces, iar administratorul doreste sa inroleze un nou card de utilizator. Ce presupune adaugarea unui utilizator? Se acceseaza o interfata de configurare din aplicatia software, unde se vor adauga datele utilizatorului. Now comes the tricky part. Pentru salvare informatii card, adminitratorul de sistem va fi nevoit sa se prezinte la cel mai apropiat cititor de proximitate pentru a prezenta cardul. Poate fi in imediata proximitate a biroului acestuia sau, in cel mai rau caz, la intrarea in perimetru. Exista situatii in care seria inscrisa pe card poate sa coincida cu valorile afisate de software. Aceasta este cea mai fericita situatie, dar cum s-ar putea trece peste obligativitatea de deplasare la un cititor si prezentare card? Ei bine, cei de la Hikvision au lansat un mic companion care vine in ajutorul instalatorilor si a responsabililor de securitate in procesul de definire carduri noi de utilizare pentru sistemele proprietare de control acces sau videointerfonie IP.

Noul cititor Hikvision DS-K1F100-D8E pe USB poate fi conectat la un computer, laptop sau la orice alt dispozitiv compatibil pe interfata seriala. Nu necesita un driver, iar functionalitatea de tipul plug-and-play ne asigura functionarea imediata dupa conectare. Plaja de carduri compatibile include carduri Mifare si EM cu frecvente de citire de 13.56MHz si 125KHz.

Acesta este integrat nativ in aplicatiile software de centralizare si managment IVMS-4200 AC si bine cunoscuta aplicatie IVMS-4200.

 

Utilizare

IVMS-4200 AC permite adaugarea de persoane cu diferite modalitati de autentificare. Printre acestea se regaseste autentificarea via card. Pentru fiecare persoana se poate defini un card de utilizare din submeniul Person->Add.

De aici se va naviga in Settings, unde din meniul de tipul dropdown Card Enrollment Station, se va selecta cititorul DS-K1F100-D8E atasat fizic pe portul USB la PC-ul pe care ruleaza IVMS-4200 AC.

Cititorul suporta doua tehnologii de carduri EM si Mifare, fapt pentru care operatorul va fi nevoit sa selecteze Card Type in functie de tipul de carduri utilizat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa salvarea setarilor de mai sus, se va da click pe butonul Read, actiune care va activa cititorul si il va aduce intr-o stare de asteptare prezentare card. Se va prezenta cardul, iar numarul acestuia va fi automat afisat in campul Card No.

 

 

 

 

 

Cititorul de carduri DS-K1F100-D8E este de asemenea compatibil cu aplicatia IVMS-4200. Din meniul Access Control, se va defini o organizatie cu un nume sugestiv. Un posesor de card poate fi definit prin click pe butonul Add.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cardul poate fi definit din sectiunea Card unde se va da click pe butonul Add. Ca mod de citire, se va selecta Card Enrollment Mode, iar un click pe butonul Set Card Enrollemnt Station va afisa fereastra de selectie a modelului de cititor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa selectia cititorului pe USB, se va reveni pe pagina anterioara de unde, prin click pe butonul Read si prezentarea cardului, software-ul va returna serialul acestuia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Util si extrem de usor de utilizat, cititorul pe USB Hikvision DS-K1F100-D8E este un must pentru integratorii si administratorii de sisteme de securitate in vederea configurarii de carduri de control acces de la distanta, rapid si eficient.

Contacteaza echipa Secpral pentru mai multe informatii.

 

Spor la proiecte.

Cristian


Noi camere de la Hikvision
2019-08-05
    Hikvision a lansat o nouă cameră termică turret cu tehnologie bi-spectrum și deep learning, care să fie de ajutor în detecția incendiilor în spațiile interioare, și o nouă serie de camere IP Fisheye cu inteligență artificială și o funcționalitate de heat map precisă, utile în special în aplicațiile comerciale mari.

citeste mai departe ...

Cameră termică turret cu tehnologie bi-spectrum și deep learning

Hikvision a lansat o nouă cameră termică turret cu tehnologie bi-spectrum și deep learning, care să fie de ajutor în detecția incendiilor în spațiile interioare, inclusiv prin alarme avansate în caz de anomalii de temperatură și prin alertare vizuală. Noua cameră este eficientă la nivel de costuri (parte din seria DS-2TD1217/V1) și reduce riscul incendiilor și al daunelor cauzate de acestea.

 

Tehnologie bi-spectrum

Noua cameră Hikvision detectează potențialele incendii folosind componente hardware interne de calitate ridicată pentru capturarea imaginilor cu ajutorul luminii vizibile și a luminii infraroșii, lucru care e numit tehnologie bi-spectrum.

Această tehnologie creează un preview imagine-în-imagine și o fuziune de imagini, ceea ce poate captura cauza alarmei și poate să fie de ajutor personalului calificat în a evalua situația rapid. Monitorizarea se face printr-un singur canal, ceea ce reduce lungimea de bandă și simplifică procedura de live preview de schimbare a canalelor de la cel termic la cel optic.

Funcția de fuziune imagini bi-spectrum oferă și mai multe detalii în variate condiții de mediu, facilitând găsirea obiectelor ascunse și înregistrarea evenimentelor neobișnuite.

Tehnologia de procesare a imaginii combină multiple tehnici pentru crearea celor mai bune rezultate de imagini termice. Camera mai folosește și un NETD (noise equivalent temperature difference) de mai puțin de 40 mK (aceasta e o măsură pentru cât de bine poate un detector cu imagini termice să distingă între diferențele minuscule în radiațiile termice din cadrul unei imagini). Asta înseamnă că, cu cât e mai mică diferența de temperatură percepută de cameră, cu atât mai mică va fi și valoarea și cu atât mai bună va fi și imaginea.

Alarmă în caz de anomalii de temperatură

Noua cameră termică include și o alarmă pentru anomalii de temperatură, care va declanșa o alarmă odată ce temperatura crește peste o limită setată de utilizator. Această setare îmbunătățește semnificativ posibilitățile de avertizare înaintea declanșării unui incendiu și poate alerta personalul de securitate să elimine pericolele ascunse înainte ca temperatura să ajungă la pragul de igniție sau combustie.

În cadrul unor aplicații, poate ajuta la detecția fumatului, în special pentru zonele unde fumatul e clar interzis. Prin alarme eficiente, persoanlul poate găsi și opri indivizii care fumează înainte să polueze mediul sau să cauzeze un pericol semnificativ de incendiu.

Reducerea alarmelor false cu deep learning

Camera include un GPU încorporat pe care rulează algoritmul de deep learning pentru îmbunătățirea monitorizării interioare și a detecției intrușilor. Tehnologia sa inteligentă de analiză conținut video poate reduce alarmele false filtrând factorii de interferență cum ar fi schimbările de luminozitate sau mișcările animalelor. Doar amenunțările reale declanșează alarme, eficientizând procesele personalului de securitate.

Echipată pentru o dublă-funcție – detecție incendii și detecție intruși – această cameră e recomandată pentru soluțiile antiincendiu și antiefracție destinate spațiilor interioare, în special în locuri precum depozite, muzee, centre de date și bănci. Unghiul mare (până la 90°) și o carcasă relativ mică, face ca această cameră să fie ușor de instalat și convenabilă de folosit.

 


 

Serie de camere IP Fisheye

Hikvision a mai lansat și o nouă serie de camere IP Fisheye (DS-2CD63X5G0) cu inteligență artificială. Aceste camere panoramice de 360° folosesc tehnologia de deep learning pentru a livra o funcționalitate de heat map mai precisă și sunt utile în special în aplicațiile comerciale mari.

Capturarea imaginilor panoramice de 360° în jurul camerei înseamnă că utilizatorul poate să vadă clar o zonă mai mare. Acest lucru e îmbunătățit de controlul independent al luminii infraroșii în trei direcții, care poate fi configurată pentru a reduce cantitatea de „reflexii” de pe perete, contribuind astfel la o calitate ridicată a imaginii, în special când camera e montată pe colț.

Algoritmul de deep learning se axează doar pe oameni, îmbunătățind acuratețea funcționalității de heat map. Asta înseamnă că utilizatorii pot vedea „hotspots”, adică zonele prin care oamenii trec cel mai des.

Camerele au o calitate ridicată a imaginii. Totuși, ele au o lungime de bandă redusă, rezultând în economii la nivel de stocare și costuri folosind compresia H.265+. Camerele mai includ și multiple moduri de expansiune, cu până la 15 moduri de afișare live view disponibile, fiind astfel ușor de ajustat pentru a satisface preferințele utilizatorilor și a le îmbunătăți experiența de browsing.

Alte funcționalități includ:

 • Lentilă Immervision (doar modelul de lentilă de 12MP și 1.29mm)
 • Rezoluție de până la 12MP
 • WDR 120dB
 • Distanță IR de până la 15m
 • Microfon și difuzor încorporate
 • Funcționalități smart: 6 analize de comportament și detecție pentru 3 excepții
 • IK10/IP66

Camerele sunt de folos în aplicațiile comerciale și pentru că funcția de heat mapping ajută în înțelegerea comportamentului clienților și în identificarea produselor care atrag cea mai multă atenție într-o anumită locație. Camerele pot fi folosite și în alte aplicații mari, cum ar fi gările sau piețele publice. Seria de camere va fi benefică și instalatorilor, având posibilitatea de a monitoriza fără „unghiuri moarte”, ceea ce face ca soluția să fie mai eficientă și costurile de instalare să fie mai reduse.

Vezi seria de camere pe site-ul Hikvision

 
Secpral utilizează fişiere de tip cookie pentru ca oferta noastra sa fie relevanta respectiv pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dvs. pe Website-ul nostru. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru va rugăm să alocati timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.

Sunt de acord
Website-ul este in lucru in vederea imbunatatirii experientei dvs.
Va multumim pentru intelegere.

OK