x
LISTA PRETURI - 2024-06-14

Lista de prețuri conține prețurile en-gros, fără niciun discount aplicat, cu excepția eventualelor discounturi din cadrul promoțiilor curente.

Descarcă

Noutati si promotii curente ​/// Transport gratuit la comenzile plasate pe secpral.ro /// Fa-ti cont pe secpral.ro. Conturile se activeaza in 1-2 zile lucratoare de la trimiterea solicitarii.

X
Scroll

ORGANIZATOR CABLURI PENTRU RACK, 1U, 12 PORTURI

HCM1U12

Organizator de cabluri pentru rack, 1U, 12 porturi, instalare orizontala, dimensiuni 483 x 44 x 73 mm, greutate 0.773 kg.

Cititi mai jos atentionarea legata de livrare.

Brand
SECPRAL

Produse complementare

  1. Detalii
  2. Resurse

Brand SECPRAL
Tip produs ACCESORII

Organizator de cabluri pentru rack, 1U, 12 porturi, instalare orizontala, dimensiuni 483 x 44 x 73 mm, greutate 0.773 kg.

ATENTIE!!! Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului.

Brandurile cu care lucram